Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Akvamarin napisal/-a:Glej, si kot kaksna muha, ki sam vrti okrog!

Clovek, vsaka mlada simpaticna zenska ima vec osvajalcev in lahk izbira. Sprijazni se! Konkurenca je povsod.
Ti, ki se ne mislis potruditi in ti je ponizevanje, da pecas, si bos ostal devicnik, ker nobena te ne bo sama naskocila in razdevicila.

videz ni vse, akvamarin. ko bojo tvoji KLASIKA tipi ugotovili da si ena dražba se bojo precej hitro pobrali, ostali pa bojo samo "tekmovalci", ki te bojo imeli za dosežek kako izbirčno bejbo so obrnili...

ti se kar visoko nosi, sam da ne bomo na koncu spet vsi moški prasci in kako vas ne razumemo...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

brandibelle napisal/-a:nism sploh prebral... samo naslov je bil tak da pase v to temo...
SE ENKRAT ne strinjam se s slovencem ipd...

ampak ene tukej gor ste pa res wannabe prasice, ki boste slej k prej padle na realna tla... oz ce pogledamo vase pretekle zveze... bi clovk mislu da ste se kej naucile... pa vasi posti pricajo drugace ;)

lp

torej, se NE strinjaš z mano, poveš pa to kar govorim že ves čas? si bedak ali me sam sovražiš?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Akvamarin napisal/-a:
Vseeno ali bo neki tip za resno zvezo. Svet se ne vrti okrog njega in zvezo z njim.

Lej, poanta je, da je to tvoje duvanje "ženske zbiramo" čist mimo. Ker si v končni fazi ženske želite resne zveze enako močno, kot tipi seksa. Ko gre za resno zvezo pa logika "ženske zbiramo" več ne deluje.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Džeki napisal/-a: Ker si v končni fazi ženske želite resne zveze enako močno, kot tipi seksa.

pa od kdaj ti take neumnosti pišeš?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tezej »

Džeki napisal/-a:He he he he..moški pa tisti, ki na koncu požegna resno zvezo in marsikatera "lepa in zanimiva" tu pogrne..

Dejstvo je, da morata na koncu tako bejba kot tip požegnat resno zvezo, ker drugač v nobenem primeru stvar ne pelje.
Se mi zdi pa precej smešno, ko se pregovarjate, kdo je tisti, ki izbira.

Drage moje forumašice.. Če mislite, da imate samo ve v rokah škarje in platno se prekleto motite. Takisto velja za forumaše.
Včasih se tudi motim :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

se strinjam
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

slovenc79 napisal/-a:
Akvamarin napisal/-a:Clovek, vsaka mlada simpaticna zenska

videz ni vse, akvamarin.

čudno da nisi rekel da Seks ni vse, glede na to da je Akvamarin govorila o lastnostih: mlada, simpatična.

Tezej napisal/-a:
Džeki napisal/-a:He he he he..moški pa tisti, ki na koncu požegna resno zvezo

Dejstvo je, da morata na koncu tako bejba kot tip požegnat resno zvezo, ker drugač v nobenem primeru stvar ne pelje.

končno nekdo! :D
:flehan: :respekt: :zustimm: :schlaumeier:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

keepsake napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:videz ni vse, akvamarin.

čudno da nisi rekel da Seks ni vse, glede na to da je Akvamarin govorila o lastnostih: mlada, simpatična.

čudno bi bilo, če bi. simpatična jaz štejem pod videz, ne pod seks...

sicer pa saj razumeš kaj sem mislil povedat...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

simpatičnost jaz štejem pod osebnost, ampak sej ni bilo za pričakovat od tebe :cool:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sam čakaj takale vzvišena "dama" NE MORE imeti simpatične osebnosti. tako da sem to avtomatsko izključil.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

aha, torej tista ki ne poroči ravno prvega zmazka ki pride mimo, je vzvišena? kul! :lol:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

keepsake napisal/-a:aha, torej tista ki ne poroči ravno prvega zmazka ki pride mimo, je vzvišena? kul! :lol:

ne, vzvišena "dama" je tista ki misli da se bo 10 tipov samo zanjo potegovalo in da je ženska tista, ki izbira in nadzoruje vse.

ni bilo nič govora o meni, sploh pa ni moje mnenje da se bom s prvo poročil. pač samo resne zveze me zanimajo, ostalo ste si pa vi izmislili...

itak pa vse to veš pa me sam j***š u glavo...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

slovenc79 napisal/-a:ni bilo nič govora o meni

joj oprosti, res nisem mislila da se boš prepoznal v 'prvem zmazku ki pride mimo' :D

ma ne jebem te v glavo, samo res mi je zanimivo da si pri 20 letih tko... res nevem kakšen izraz bi zdej uporabila. Zategnjen? Ozkogleden?
Ne, ne, bom rekla kar tako kot si mislim: zabit ko kanta.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, prepoznal sem se po "poroči s prvim", kar sem že fasal tukaj.

zabit sem ker se mi ne ljubi žurati, fukati in lomiti src?

pač tak sem. zakaj bi bil zato zabit?

jasno zate sem zabit ker misliš da se je trapasto odpovedati žuranju in brezglavem fukarjenju okoli. ampak to je tvoje mnenje. mene pač te stvari ne privlačijo. bolj me privlači imeti stalno punco s katerim imava več kot samo žur in f**. Sem zato zabit?

odrasti... še marsikoga marsikako drugačnega boš srečala.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

uredu, pa greva namesto s tem da si zabit, s tem da si zaplankan. To je moj pogled nate, glede na vse ostale 20letnike ki jih poznam in imam z njimi opravka (+/- leto, dve)

torej - zaplankan, da me kr glava boli. Ozkogleden do jaja. Zate je svet črn in bel - obstajajo samo kurbirji in devičniki.

Da ne pozabim - ti si good guy, ker ga še nisi namočil. Vsi ostali so izkoriščevalski prasci.

Vsak ki se ne strinja s tabo ima sifilis, ker sigurno fukari vse kar leze in ima tam nekje 36,5 stopinj. :roll:

In sploh ni nič narobe s tem da si želiš imet resno punco, s katero imaš več kot žur in f**. Nadvse pohvalno, pravzaprav.
Nevem od kje pa tvoja predpostavka da smo vsi drugi čista kontra temu.

Kar od nekje si potegnil, da je pa meni trapasto se odpovedat žuranju in fukarjenju. Kaj pa veš ti o mojem žuranju in fukarjenju? Lahko bi bila srečno poročena, ampak ker se ne strinjam s tabo, se sigurno vlačim okoli in hodim vsak petek ven v kikli brez gat :roll:

Btw, resna zveza je vedno več kot žur in f** :!:
Odgovori