Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Mislm da je še mal prekmal za kšne take ukrepe. Dans in jutr je praznik, pol je sobota, tko da verjetn u pondelk dobi.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ne, sj nism misnla takoj, ampak če bi se zgodil, da ker/a sploh ne bi dobila darila...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Josephina napisal/-a:Katera je men poslala darilo? :)

:P
Let's swim to the moon .....
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

študentka20 napisal/-a:mene je tudi danes poštar zbudil, in sem dobila paketek! :D in sicer,tako lepo škatlico z rdečimi črtami, noter pa eno šalčko na kateri piše mrs.scofield, pa ene dišeče robčke z jelenčkom rudolfom in dve kopalni kopeli! :D ful vesela, ker je res orginalno darilo. slike pa dobite jutri, ker zdaj hitim na praznovanje.

ful vesela, in res hvala božički. :D zanima me kira je? vem da je s primorske...:D

lepo praznujte vsi!

Jaz sem bla tvoj božiček oz. dedek mraz. :)
No, me veseli, da ti je všeč. Sem mela kar malo problemov, ker si ful skrivnostna ;) Tko da pol sem ti nardila tole šalčko mal na PB foro. ;) Aja, pa oprosti, ker je blo tolko časopisa zraven - je blo treba šalčko zaščitit. :oops:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Tiavanna napisal/-a:
študentka20 napisal/-a:mene je tudi danes poštar zbudil, in sem dobila paketek! :D in sicer,tako lepo škatlico z rdečimi črtami, noter pa eno šalčko na kateri piše mrs.scofield, pa ene dišeče robčke z jelenčkom rudolfom in dve kopalni kopeli! :D ful vesela, ker je res orginalno darilo. slike pa dobite jutri, ker zdaj hitim na praznovanje.

ful vesela, in res hvala božički. :D zanima me kira je? vem da je s primorske...:D

lepo praznujte vsi!

Jaz sem bla tvoj božiček oz. dedek mraz. :)
No, me veseli, da ti je všeč. Sem mela kar malo problemov, ker si ful skrivnostna ;) Tko da pol sem ti nardila tole šalčko mal na PB foro. ;) Aja, pa oprosti, ker je blo tolko časopisa zraven - je blo treba šalčko zaščitit. :oops:

skrivnostna??:) res je,da se zadnje čase nisem dosti na forumu oglašala,sam se mi ne zdi da sem skrivnostna. :D je pa res dobra ideja za darilo, in sem ful vesela! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Yazmeen napisal/-a:
kamis napisal/-a:Jst bom pa zgleda brez darila ostala al kaj??? :( :(

Upam, da se ni prjavlu kšn neresn folk, ki je darilo prejel, poslal ga pa ni. Mogoče bi mogla libido. napisat spisek tle gor, kdo bi mogu koga obdarovat, da vidmo, kdo se je držu dogovora in kdo ne :evil:

Definitivno je še prekmalu za tovrstne ukrepe, kot je tut že sončk napisu. Upam, da vsi vse dobite :)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

No js sm svoje darilo danes videla...dokolenke in medvedek...oboje ful kjut in všeč...škoda nism prej dobila bi jih nosila za silvestrovo :D
Slika

Najlepša hvala....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

a se edina nism vidla svojga darila? me ni blo doma ze od prejsnje srede...srcno upam da je kej prislo! :D bomo pa vidli u ponedeljek...
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

No jst tud še dons nism nč dobila... :(
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

candy. napisal/-a:
*QueenBitch* napisal/-a:Jaz se sicer nisem prjavla za tole obdarovanje ampak morm priznat, da sm z veseljem prebrala temo in se mi zdi ful lušna ideja :D

Enako. Pa prepričale ste me, da se vam drugo leto še jaz pridružim :P

JST TUUUUUUUUUUUT! :P hehe
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

kamis napisal/-a:No jst tud še dons nism nč dobila... :(

Upam, da na tvoj naslov še pride darilce.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

No pomoje je čar božiča in daril v tem da obdariš ljudi. In ne v tem, da si obdarovan.
Tako, da tudi če bo kater-a slučajno ostal-a brez darila je to v bistvu žalostno zaradi tiste-ga ki bi naj obdaroval in ni...bo v bistvu on-a sam-a prikrajšan-a za ta lep občutek, ko nekomu polepšaš dan. :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Jojojoj, pa sej boste vsi še dobil no, ne se sekirat :D Zdej je bil itak skor cel teden praznikov, tko da v pondelk bi zihr mogl pridt, bi pejšnt :) Mogoče je pa obdarovalec pravoslavc, ki vsiljuje vero :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

classy napisal/-a:Jojojoj, pa sej boste vsi še dobil no, ne se sekirat :D Zdej je bil itak skor cel teden praznikov, tko da v pondelk bi zihr mogl pridt, bi pejšnt :) Mogoče je pa obdarovalec pravoslavc, ki vsiljuje vero :D

Morda musliman-ka in bo darilo prišlo šele ob ramadanu...morda baklava :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

ryu10kyu napisal/-a:No pomoje je čar božiča in daril v tem da obdariš ljudi. In ne v tem, da si obdarovan.
Tako, da tudi če bo kater-a slučajno ostal-a brez darila je to v bistvu žalostno zaradi tiste-ga ki bi naj obdaroval in ni...bo v bistvu on-a sam-a prikrajšan-a za ta lep občutek, ko nekomu polepšaš dan. :)

Dej ne nakladi! :D Če se gremo to 'igro' veljajo za vsazga ista pravila! Lepo je podarit darilo, lepo ga je pa tud prejet, tko da... Upam, da vsi dobite.
Zaklenjeno