Cosmo obdarovanje 2008
študentka20 napisal/-a:mene je tudi danes poštar zbudil, in sem dobila paketek!in sicer,tako lepo škatlico z rdečimi črtami, noter pa eno šalčko na kateri piše mrs.scofield, pa ene dišeče robčke z jelenčkom rudolfom in dve kopalni kopeli!
ful vesela, ker je res orginalno darilo. slike pa dobite jutri, ker zdaj hitim na praznovanje.
ful vesela, in res hvala božički.zanima me kira je? vem da je s primorske...
![]()
lepo praznujte vsi!
Jaz sem bla tvoj božiček oz. dedek mraz.

No, me veseli, da ti je všeč. Sem mela kar malo problemov, ker si ful skrivnostna

-
- Kofetarica
- Kontakt:
Tiavanna napisal/-a:študentka20 napisal/-a:mene je tudi danes poštar zbudil, in sem dobila paketek!in sicer,tako lepo škatlico z rdečimi črtami, noter pa eno šalčko na kateri piše mrs.scofield, pa ene dišeče robčke z jelenčkom rudolfom in dve kopalni kopeli!
ful vesela, ker je res orginalno darilo. slike pa dobite jutri, ker zdaj hitim na praznovanje.
ful vesela, in res hvala božički.zanima me kira je? vem da je s primorske...
![]()
lepo praznujte vsi!
Jaz sem bla tvoj božiček oz. dedek mraz.
No, me veseli, da ti je všeč. Sem mela kar malo problemov, ker si ful skrivnostnaTko da pol sem ti nardila tole šalčko mal na PB foro.
Aja, pa oprosti, ker je blo tolko časopisa zraven - je blo treba šalčko zaščitit.
skrivnostna??:) res je,da se zadnje čase nisem dosti na forumu oglašala,sam se mi ne zdi da sem skrivnostna.

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Yazmeen napisal/-a:kamis napisal/-a:Jst bom pa zgleda brez darila ostala al kaj???![]()
Upam, da se ni prjavlu kšn neresn folk, ki je darilo prejel, poslal ga pa ni. Mogoče bi mogla libido. napisat spisek tle gor, kdo bi mogu koga obdarovat, da vidmo, kdo se je držu dogovora in kdo ne
Definitivno je še prekmalu za tovrstne ukrepe, kot je tut že sončk napisu. Upam, da vsi vse dobite

No pomoje je čar božiča in daril v tem da obdariš ljudi. In ne v tem, da si obdarovan.
Tako, da tudi če bo kater-a slučajno ostal-a brez darila je to v bistvu žalostno zaradi tiste-ga ki bi naj obdaroval in ni...bo v bistvu on-a sam-a prikrajšan-a za ta lep občutek, ko nekomu polepšaš dan.
Tako, da tudi če bo kater-a slučajno ostal-a brez darila je to v bistvu žalostno zaradi tiste-ga ki bi naj obdaroval in ni...bo v bistvu on-a sam-a prikrajšan-a za ta lep občutek, ko nekomu polepšaš dan.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
classy napisal/-a:Jojojoj, pa sej boste vsi še dobil no, ne se sekiratZdej je bil itak skor cel teden praznikov, tko da v pondelk bi zihr mogl pridt, bi pejšnt
Mogoče je pa obdarovalec pravoslavc, ki vsiljuje vero
Morda musliman-ka in bo darilo prišlo šele ob ramadanu...morda baklava

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ryu10kyu napisal/-a:No pomoje je čar božiča in daril v tem da obdariš ljudi. In ne v tem, da si obdarovan.
Dej ne nakladi!