Glede na to, da v navodilih za kondome piše, da se ne sme zraven kot lubrikant uporabljati maslo ali margarina, si mislim, da ljudje potemtakem natikajo tudi vrečke za smeti na tiče.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Potem se človek vpraša, kdo je bolj neumen... In prideš do spoznanja, da ste bolj trapaste ve, ki hočete duhovičit, ampak ste resnici na ljubo bedne še bolj kot one ki so nardile temo...
PIKApolonica15 napisal/-a:Potem se človek vpraša, kdo je bolj neumen... In prideš do spoznanja, da ste bolj trapaste ve, ki hočete duhovičit, ampak ste resnici na ljubo bedne še bolj kot one ki so nardile temo...
Še dobro, da mamo tebe, ki poveš kakšno je realno stanje.
Se opravičujem. Tema je super. V njej najdem kup koristnih informacij. Priznam, sem kritizirala, ker ima v resnici moj tip precej majhnega in se počutim čisto manjvredno, ko vidim, da je cosmopovprečje 18cm. To bo to, ja.
Zanimiva tema ki se včasih izrodi. Pa nič zato. Se vsaj vidi kaj se dogaja v na naši ljubi zemljici. Sicer pa kdu bi vedu lahko je vseeno tako povprečje. To je povprečje cosmopolitan. Sicer pa itak je to tudi marsikira tema pogovora. Če ma kaka kiri velikega se to hitro razva kot če ma mčkenga. Najbolj pa se razve če je kiri dobr. Sicer pa dokljer je pr njej je dobr k zavije na stranpota je pa bedn. hehehe Pa negledae na to kolk je dolg.
^^
se da pa več stvari izvajat...lahk naprimer ful nabija pa te še vedno ne bo bolel, mene pri prevelkem nabijanju že mal večji povprečnež boli (ok, tole se pa smešn sliš )