*denarnica
*blistex
*po tanovem cosmopolitanov blokec *robčki
*kuli
*etui za navadna očala
*etui za sončna očala
*posodica za lečke (notri je tekočina al pa lečke)
*mobitel (obvezno!)
*korektor (se mozolj zmeri pojav v nepravem trenutku)
*pilica za nohte
*elastika za lase
*mini krema za roke
*tamponi (tisti teden, ko je to potrebno)
*avtomobilski ključi
*ključi od stanovanja
*aja, pa khmm... cigareti +vžigalnik
zadnje čase bolj mal, sej se trudm žvet čimbl organizirano..
- denarnica z vsemi možnimi karticami in dokumenti
- 2 mobitela (en od mobitela en od simobila)
- nek kao planer, kamor se trudm pisat zadeve in nalivnik
- labela & gloss (k se sklada z oblečenimi cunjcami, ostale puščam doma)
- airwaves črni ribez
- tabletke (logest)
- slušalke za mobitel
- pa za vsak slučaj, če kšna kolegica rab, kšn tampon
- pa ključi od avta..
to bi blo to..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Tole sem ravno prej rešila, je prilimala link Frigga v tejle temi.
Hehe, se mi je tudi fajn zdelo, da sem na prvem mestu intelektualka, ostalih se pa ne spomnim ...
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
kr.ena napisal/-a:Tole sem ravno prej rešila, je prilimala link Frigga v tejle temi. Hehe, se mi je tudi fajn zdelo, da sem na prvem mestu intelektualka, ostalih se pa ne spomnim ...
Uh, se opravicujem, nisem videla. Meni je kolega danes to poslal na mail
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Saj boljše, da je tukaj link, da lahko komentiramo ... tista tema v računalništvu mislim, da je brez komentarjev Da se lahko intelektualke pohvalimo (ne vem sicer, kaj me je kvalificiralo za intelektualko - to, da nimam kondomov v torbici ali da imam cigarete )
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
kr.ena napisal/-a:Da se lahko intelektualke pohvalimo (ne vem sicer, kaj me je kvalificiralo za intelektualko - to, da nimam kondomov v torbici ali da imam cigarete )
Hehe. Mene bolj zanima tistih 16% gospodinje, ker se s tako velikim delezem moja mama niti babici ne bi strinjali. Mogoce nakupovalni listek?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Mislim, da imajo prave gospodinje nakupovalni listek v glavi
Zdajle sem šla še enkrat reševat in sem dobila gospodinjo na prvem mestu očitno je moj intelektualni nivo padel v zadnjih dveh urah - to pa cosmoforum naredi (kaj mi je bilo treba odpirat temo o črni magiji ...)