Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Odvisno kako močna je bla ta "ljubezen" Moja prva ljubezen je bla še osnovnošolska, tako da sem ga - njega kot osebo - zlahka pozabila :D Čeprav prva ljubezen je samo ena to pa se nikoli ne pozabi :D
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala24 »

prve ne pozabiš nikoli.

tako kot pravijo nekatera dekleta, preboliš že pozabiš pa nikoli. ne vem no, jst se še vedno kdaj pa kdaj spomnem kako lepo sva se imela, pa kaj sva vse dala skozi, sam to mi nič ne pomeni. spomini so spomini in pri tem tudi ostane.
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vegetius »

Po dolgem casu se spet oglasam ;)

Sedaj je situacija naslednja... Z bivso sva se do sedaj dobila 3X na pijaci in ju3 se se zadnjic srecava preden zamenjam sluzbo. Ker se bom vozil po 100 km v eno smer in bom imel precej manj prostega casa, ba jutrijsne scanje posebno...

Kakor koli ze, sedaj imam z njo dober prijateljski odnos, ceprav vsakic ko se posloviva, cutim kot neko praznino in hrepenenje...
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala račka* »

prva ljubeze, polna spominov, lepih občutkov in vsega norega že doživetega.sedaj si odrasel z osebo, ki jo ljubiš in si ustvarjaš družinico.verjemi to je veliko bolj pomembno kot pa tvoji hormoni.kot so že druge rekle z njo se pogovarjaj o družini in nikakor ne poskušaj karkoli flirtati.ker prva ljubezen je prva in te nikoli ne pozabiš.amapk ljudje se spreminjamo in ti si srečen in ustaljen!
srečno!
Uporabniški avatar
*bondovo*dekle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *bondovo*dekle »

ohh ja...stara ljubavi...vedno znova ga je lepo srečat....oba postaneva živčna! mogoče se vidima 1x na leto...ampak vseeno dovolj, da se spomiš gimnazijskih let....uh...mogoče se najine poti še kdaj srečajo!
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

Jas sem mojo prvo ljubezen lahko pozabla. In tudi če ga zdaj vidim ni nobene živčnosti ali česarkoli podobnega. V bistvu mi gre tip na živce in ga sploh ne prenesem.
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

DiamondLollipop napisal/-a:Jas sem mojo prvo ljubezen lahko pozabla. In tudi če ga zdaj vidim ni nobene živčnosti ali česarkoli podobnega. V bistvu mi gre tip na živce in ga sploh ne prenesem.

:wink: sploh si ga ne želim vidt..
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

DiamondLollipop napisal/-a:Jas sem mojo prvo ljubezen lahko pozabla. In tudi če ga zdaj vidim ni nobene živčnosti ali česarkoli podobnega. V bistvu mi gre tip na živce in ga sploh ne prenesem.

:wink: sploh si ga ne želim vidt..
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Nikoli& nikdar.

Feelings changes, memories don't.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka

Nikoli& nikdar.

Feelings changes, memories don't.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka

Nikoli& nikdar.

Feelings change, memories don't.
Zadnjič spremenil Punchee, dne 04. Maj. 2008 14:29, skupaj popravljeno 1 krat.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Ja, prvo ljubezen sem pozabila. No, vem kdo je bil, bila sva skupaj celo nekaj let, a nikjer nimam spominov na naju. Tam, kjer sva se prvič poljubila je ena klopica zdaj zame. Nič več nima njega. Tudi ko se vidiva... Njega ne čutim kot bivšega fanta. Ampak kot enega znanca, ki se občasno dobia na kavi bog ve zakaj. Nič skupnega nimava. In tudi ko pomislim o njem je to pač le še ena oseba, ki sem jo poznala, nima nekaj več v mojem spominu.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

Bil je moj prvi kaj že??...sexsala nisma, dolgo tudi nisva bila skupaj, tudi vredu fant ni najbolj...ampak on je lep, dec pa pol, tip njega me še vedno privlači pa čeprav imam svojega partnerja že dolgo, zelo dolgo..ampak kaj čem!
Razum pravi eno, hormoni drugo. Še vedno, po šestih letih mi srce malo poskoči če ga zagledam, še vedno mi je dober tip..ampak ne bom imela z njim nič. Kajti večkrat sva se že videla kje, tudi on bi še kaj imel, priložnosti je bilo nekaj, pa se ni zgodilo, ker si ne želim prizadet svojega partnerja, verjetno paa tudi moja želja ni tako močna, da bi to storila. Ostanejo le tihe fantazije tu in tam.
Always look on the bright side of your life.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

Bil je moj prvi kaj že??...sexsala nisma, dolgo tudi nisva bila skupaj, tudi vredu fant ni najbolj...ampak on je lep, dec pa pol, tip njega me še vedno privlači pa čeprav imam svojega partnerja že dolgo, zelo dolgo..ampak kaj čem!
Razum pravi eno, hormoni drugo. Še vedno, po šestih letih mi srce malo poskoči če ga zagledam, še vedno mi je dober tip..ampak ne bom imela z njim nič. Kajti večkrat sva se že videla kje, tudi on bi še kaj imel, priložnosti je bilo nekaj, pa se ni zgodilo, ker si ne želim prizadet svojega partnerja, verjetno paa tudi moja želja ni tako močna, da bi to storila. Ostanejo le tihe fantazije tu in tam.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

Odgovori