- eh, nočem preveč razlagat, ma njegova trditev je, da sem vedno premalo jaz vlagala v zvezo in zato morem jaz poiskat. Bom poiskala.
Se mu je pa v preteklosti res poznalo, da je malo tak, malo mlajši, manj odrasel, od ostalih partnerjev prijateljic, ker so imele vse ostale prijateljice starejše partnerje, čez 30 oz. 5-12 let starejše od sebe.
Bi z lahkoto rekla, da so bili tudi nekateri partnerji/ možje prijateljic, ko so bili okrog svojih 25 malo bolj po luftu, manj odrasli, kot sedaj.
- jaz sem mu z veseljem hotela tudi pri iskanju služb pomagat in mu govorila kam vse naj pošlje, mu ukazovala, da mora poklicat in se pozanimat, zakaj kje ni bil izbran, se ponujala, da napišem kakšne maile namesto njega, ker se znam bolj obrnit, vem kako napisat, kakšne klice naredit, ljudi, ki poznam, ki so delali, kamor je on pošiljal prošnje, pa ni nikoli hotel, da mu karkoli pomagam, oz mi ni pustil klicati.. Saj zdaj je pa kar sam dobil službo.
- je poznat temu zdaj iz potovanja, da je bolj odrasel glede kakšnih stvari, ker jih ima 40, pa tudi 3 zveze je imel po okrog 5 let. Se mi zdi glede kakšnih stvari on že skoraj preveč ustrežljiv, vse hoče pomagat, on naredit, če je bil tak tudi do drugih/ vseh punc ni najbolj ok zanj..
- sem povedala mami za to kar ima bivši(ga nnikoli skoraj ne kličem bivši, samo tukaj tako pišem) in se je začela tudi kar jokat takj, sem pol povedala, da vseeno naj bi bil na začetku,bo imel samo manjše št. obsevanj in nič kemoterapij, kar do zdaj pravijo. Mama je občutljiva glede te teme, ker sta ji umrli njena mama in sestra od iste bolezni.. (no njena mama sicer že bolj v starosti, ne prej)
- da mama vedno govori, da je bivši tak lep fant in večkrat je videla že njegovega očeta po tvju, čeprav se ne poznajo sicer
- evo mmm, tema zate, kolega iz potovanja ima prijateljico, s katero se je zdaj nekam zmenil za nekam it, ki nekaj dela v laboratoriju, neka zdravila meša za onkološki, naravoslovka, nisem sigurna kaj je po izobrazbi (ta moj frend si nič točno ne zapomne stvari o njej), ki se noče cepiti, ker se ona kao spozna, da nekaj ni ok.. ne vem, lahko je samo malo posebna ženska, je tudi že nekaj čez 30 in ni nikoli imela fanta/ zveze... sicer vse moje bivše sošolke iz gimnazije, medicinke, farmacvtke, so pocepljene.. pa tudi ostali, ki jih iz gim. poznam..