predvsem pa za delanje na sebi,in spoznavanje samega sebe!
shanell napisal/-a:midva z bivšim se občasno še dobima zdaj je na pagu že cel teden... sem ga neki klicala pa nič.. niti nazaj ni napisal smsa...
danes sem se odločla da se ne bom več dobivala z njim...![]()
![]()
mi je ful težko ampak tako pač je... ko sem najbolj slabe volje si zavrtim (rada - nikada više in enriqua iglesiasa- nunca te olvidare)...
vedno ga bom ljubila ampak življenje teče dalje... najbolj me boli ker je on vizualno fuuul dober, všečen puncam ima novega BMWja... medtem ko jaz jočem se sekiram je on mogoče z drugo... sama sem si zadala cilj da bom uspela v življenju, se še bolj začela rihtat... skratka šla bom naprej!
McLarnovc napisal/-a:shanell napisal/-a:midva z bivšim se občasno še dobima zdaj je na pagu že cel teden... sem ga neki klicala pa nič.. niti nazaj ni napisal smsa...
danes sem se odločla da se ne bom več dobivala z njim...![]()
![]()
mi je ful težko ampak tako pač je... ko sem najbolj slabe volje si zavrtim (rada - nikada više in enriqua iglesiasa- nunca te olvidare)...
vedno ga bom ljubila ampak življenje teče dalje... najbolj me boli ker je on vizualno fuuul dober, všečen puncam ima novega BMWja... medtem ko jaz jočem se sekiram je on mogoče z drugo... sama sem si zadala cilj da bom uspela v življenju, se še bolj začela rihtat... skratka šla bom naprej!
ne moreš no...![]()
..Evelyn.. napisal/-a:Faknajbolj te boli, ker je on vizalno dober, ga druge pičke gledajo in ma bmw..če ti nisi plehka je Donald Trump moj mož.
ahahaha in šele zdj prebrala - ODLOČILA SEM SE, DA SE BOM ŠE BOLJ ZAČELA RIHTAT IN USPELA V ŽIVLJENJU!![]()
Yep with a 90 year old on his death bed.
shanell napisal/-a:
ja priznam ni mi vseeno da lahko dobi takoj zamenjavo...![]()
vedno več je takih ki palijo na denar... če si spremlala sva bila skupaj 3 leta... dobivala pa še kr tak pol leta... in takrat ko sva se spoznala še je študiral in mel nekega "spufanega" klijota! tako da niti slučajno ne palim na to... rihtam se že skoz, zdaj se bom pa začela še bolj posvečat sebi.. hodit v fitnes na kakšno aerobiko... duhovnost itd. več časa posvetla sebi skratka.. ne vem kaj je v tem slabega??