Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

o tem tudi pravim! potem pa se zveza vleče že eno leto,in si že navajen na partnerja, samo iskrene ljubezni pa ni. in potem je navada, pa pridejo prepriri, pa strah pred vsem skupaj...in sta oba nesrečna, namesto da bi bila oba zadovoljna v samskem lifu. bivši je tudi po treh mescih,ko sma mi2 končala 3letno zvezo, našo drugo. pa je zdaj po letu pa pol z njo,sam nazadje ko sem se menla s skupnim kolegom,sta se ful kregala pa prepirala. pa na istem sem bla tudi sama,sam da sem jaz to vezo samo en mesec vlekla,ker nisem mogla preko sebe. nisem mogla igrat,ker če bi še danes bla s tem enomesečnim tipom,bi verjetno bla v depresiji pa cela zablužena pa nevem kaj še vse. za vse je potreben čas,tudi za prebolevanje in spoznavanje novega folka! :):)

predvsem pa za delanje na sebi,in spoznavanje samega sebe!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

midva z bivšim se občasno še dobima zdaj je na pagu že cel teden... sem ga neki klicala pa nič.. niti nazaj ni napisal smsa...
danes sem se odločla da se ne bom več dobivala z njim... :( :cry:
mi je ful težko ampak tako pač je... ko sem najbolj slabe volje si zavrtim (rada - nikada više in enriqua iglesiasa- nunca te olvidare)...
vedno ga bom ljubila ampak življenje teče dalje... najbolj me boli ker je on vizualno fuuul dober, všečen puncam ima novega BMWja... medtem ko jaz jočem se sekiram je on mogoče z drugo... sama sem si zadala cilj da bom uspela v življenju, se še bolj začela rihtat... skratka šla bom naprej!
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

shanell napisal/-a:midva z bivšim se občasno še dobima zdaj je na pagu že cel teden... sem ga neki klicala pa nič.. niti nazaj ni napisal smsa...
mi je ful težko ampak tako pač je... ko sem najbolj slabe volje si zavrtim (rada - nikada više in enriqua iglesiasa- nunca te olvidare)...
vedno ga bom ljubila ampak življenje teče dalje... najbolj me boli ker je on vizualno fuuul dober, všečen puncam ima novega BMWja... medtem ko jaz jočem se sekiram je on mogoče z drugo... sama sem si zadala cilj da bom uspela v življenju, se še bolj začela rihtat... skratka šla bom naprej!

ne moreš no... :lol: :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Fak :P najbolj te boli, ker je on vizalno dober, ga druge pičke gledajo in ma bmw..če ti nisi plehka je Donald Trump moj mož.

ahahaha in šele zdj prebrala - ODLOČILA SEM SE, DA SE BOM ŠE BOLJ ZAČELA RIHTAT IN USPELA V ŽIVLJENJU! :D

Yep with a 90 year old on his death bed.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

McLarnovc napisal/-a:
shanell napisal/-a:midva z bivšim se občasno še dobima zdaj je na pagu že cel teden... sem ga neki klicala pa nič.. niti nazaj ni napisal smsa...

ne moreš no... :lol: :lol:

Pa saj punca verjetno ni mislila tako, ampak pač je poudrala, da verjetno ima sedaj katero drugo, zaradi njegovih materialnih dobrin.
Glede rihtanja pa je meni vseeno no, sem kar sem. Tak, da tudi ti se zamisli nad tem. Saj se ne rabiš rihtat, zato da dobiš tipa. :D Bodi preprosto to kar si. :P
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

..Evelyn.. napisal/-a:Fak :P najbolj te boli, ker je on vizalno dober, ga druge pičke gledajo in ma bmw..če ti nisi plehka je Donald Trump moj mož.

ahahaha in šele zdj prebrala - ODLOČILA SEM SE, DA SE BOM ŠE BOLJ ZAČELA RIHTAT IN USPELA V ŽIVLJENJU! :D

Yep with a 90 year old on his death bed.

ja priznam ni mi vseeno da lahko dobi takoj zamenjavo... :(
vedno več je takih ki palijo na denar... če si spremlala sva bila skupaj 3 leta... dobivala pa še kr tak pol leta... in takrat ko sva se spoznala še je študiral in mel nekega "spufanega" klijota! tako da niti slučajno ne palim na to... rihtam se že skoz, zdaj se bom pa začela še bolj posvečat sebi.. hodit v fitnes na kakšno aerobiko... duhovnost itd. več časa posvetla sebi skratka.. ne vem kaj je v tem slabega?? :?
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Vse skup si napisala lih tko, kt da bi bla največja keš p***a in the whole world in da te ekstremno muči to, da zdaj druga lasti nekoga z bmwjem in takim videzom, za katerim padajo vse :D
Če sem te napačno označila se opravičujem :D
It was forever..but it didnt last long..
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Shanell, tudi moj bivši, ko sva začela hodit, sploh ni imel avta, pol pa cliota. In ima zdaj Bmw-ja. Ampak zaradi mene bi bil še zmeraj lahko brez avta, le da bi me imel rad in da bi se razumela. Je pa res,da je vedno več in več takih, ki jim je pomembna denarnica-jaz nisem ena izmed njih. Ti pa veš sama zase.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 17:22, skupaj popravljeno 1 krat.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz pa ne bi mogla prebavit, da bi vozu druge v Cliotu, ker sva mi2 tam preživela do zdej 3/4 najine zveze in je pouhen spominov. Takšnih in drugačnih. In bi se počutla malo gnilo, ker bi neka nova kokoška tlačla najine spomine oz. bi si ustvarju nove in " potlaču " najine.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Kaj jo zdej napadate no? Iz nekih parih besed ste kr neki sklepale, umirte se :? Tale tema nekak ni temu namenjena...

sicer je pa to res dobr, d se zdej seb posvetmo in se še bl spedenamo... Pač, men tut sede zdej raznorazne stvari na seb spremenit pa tko, pa to še ne pomen d se zarad tipov spreminjam... Sej jst SM ta spreminjajoča oseba, zakaj bi bla neka zanemarjena? :) nvem..
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 18:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

shanell napisal/-a:
ja priznam ni mi vseeno da lahko dobi takoj zamenjavo... :(
vedno več je takih ki palijo na denar... če si spremlala sva bila skupaj 3 leta... dobivala pa še kr tak pol leta... in takrat ko sva se spoznala še je študiral in mel nekega "spufanega" klijota! tako da niti slučajno ne palim na to... rihtam se že skoz, zdaj se bom pa začela še bolj posvečat sebi.. hodit v fitnes na kakšno aerobiko... duhovnost itd. več časa posvetla sebi skratka.. ne vem kaj je v tem slabega?? :?

dej kaj jo takoj napadate? verjetno je mislila to da je njej hudo ker ga ima res rada, druge so pa z njim itq samo zaradi keša in avta! Sam mal čudn je napisala.

Joj jst raj ne pomislim kako moj fura kako drugo okoli :? :x Še vedno nekak upam da pokliče ta teden in greva na pijačo. Pa kr še upam da pa mogoče nekoč še uspeva kej rešit :( ubistvu pa po drugi strani res ne vem če bi ga uzela nazaj!! Bi se mogu dobr dokazat da mu je res kaj do mene. In ubistvu sploh ni logike v vsem kar razmišljam. Sam da bi ga pozabla pa prebolela!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

[quote="Sugar_baby]

Joj jst raj ne pomislim kako moj fura kako drugo okoli :? :x Še vedno nekak upam da pokliče ta teden in greva na pijačo. Pa kr še upam da pa mogoče nekoč še uspeva kej rešit :( ubistvu pa po drugi strani res ne vem če bi ga uzela nazaj!! Bi se mogu dobr dokazat da mu je res kaj do mene. In ubistvu sploh ni logike v vsem kar razmišljam. Sam da bi ga pozabla pa prebolela!!![/quote]

jst to upam že fuuuuuuuul dolg, pa se mi učasih zdi da sm že uspela, pa se mi zmer use poruš. Tok dolg se mi to že dogaja, da se že sama seb zdim čudna in mal prtegnjena, obsedena...sam ne morm si pomagat!
je pa ful grozn!!!
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

jst sm spoznala že ene 3 leta nazaj enga fanta s katerim nisva bla nikol skupi, pač dobivala sva se in je blo kar je blo. In kljub temu da mam zdej nekoga drugega, je on še vedno nekje v moji glavi in ga sploh ne morem pozabit. Ne vem kaj bi nrdila če bi me en dan poklicu in reku da greva vn al karkoli... :oops: :(
Zaklenjeno