- sem povedal moji mami za mojo idejo, zdaj je pa kar naenkrat Romunija najbolj nevarna država v Evropi

Ne vem, bom rekla frendu nej kak nož vzame s sabo al kaj.

- kolegica, njegova bivša sopotnica se pa prav flegmatsko čudi, zakaj greva v Romunijo in ne v Pakistan, ki je tudi zelen in njegova zaželjena destinacija. Sem ji rekla, da bi me obglavili doma, ker mi že za Romunijo delajo probleme.
- moji mami sploh ni jasno, da ljudje, mladi ne hodijo z agencijami.. ji lahko narišem in ne bo zastopla
- ma sem vidla še en popotniški blog, kjer so še neke male otroke 3 in 5 let vzeli s sabo po Romuniji, Karpatih
- smo sicer šle pred ene 4 al 5 leti 3 prijateljice same z avtodomom malo po Balkanu, največ po Bosni in sva 2 od 3 imele fanta, jaz tega mojega bivšega in smo vseeno šle tako, same, sva bila pa še študenta takrat, se spomnim, da sem ga pogrešala med potjo, samo je bila lepa izkušnja..
- me je pa že pred ene 2 ali 3 leti kolegica spraševala, če greva skupaj v Albanijo in potem nisem šla, ker mi je bolj pašalo it najprej s fantom na njegov vikend na Hr takoj po faxu, kasneje se pa nisva več uskladile s kolegico
- ja moj bivši je ful užaljen, ker je najprej hotel z mano nekam iti na bone in (mislil, da bova spet skupaj) ampak samo po slo, kam ven ne bi šel, dokler bonov ne porabi, ugl. je težek zelo, nikoli se noče nič prilagodit.
- s c sva bila skos skupaj brez obveznosti, ne morem rečt, da sva bivša, se vidiva in slišiva vsaketoliko še vedno. (Na zadnje sva danes imela temo o čiščenju vodnega kamna v kopalnici in tem, da se lahko da vrata od tuš kabine dol, da se jih očisti, ful romantične teme

- jaz še vedno gledam, da si lahko normalno sopotnik, brez da bi kaj imel. S kolegico, s katero sta potovala nista nič imela. Mama me pa spet neki straši, da je nevarno tako it.
Sicer nisem imela nobenega namena z njim kaj imeti, niti mi ni všeč. Sta mi sicer bolj všeč vizualno in na splošno bivši in chaski. Ampak zgleda, da ne moreš spraviti vseh pozitivnih značilnosti v eno osebo (oz da vse tvoje potrebe in želje ne more zadovoljiti ena oseba, kar sev zdajšnjih časih pričakuje, o tem tudi terapevti govorijo bdw), tako ,da so zdaj 3je in K je fajn za potovat skupaj.