S familijo je use še u oblakih..tko nekak med Romunijo pa Makedonijo razmišljamo..u Romuniji mamo poznanstva pa bi tko lahko pač več spoznal..črno morje je itaq zanimivo pa slano drgač pa Makedonija Ohrid..če bo use tku k treba bo ena od teh destinacij..sicr pa kombinacija obeh če bo zneslo s časom pa dnarjem seveda..
S fantom pa neki razmišljamo z njegovo družbo zadne čase, da bi blo fajn it po Evropi z vlakom
Zaenkat smo bl pr razmišljanju ni še nč konkretnga
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Letošnje počitnice so že začrtane (okvirno), in sicer bova šla al u Turčijo, al u Egipt (Sharm), konc augusta za en tedn.
Sicer pa bo umes še ene par mini break-ov, konc aprila grem s kolegicami u London, spomad mislim it u Benetke, junija bo po moje kšna Istra padla za podaljšan vikend...
Sicer pa greva u začetku marca u Terme Olimia na romantičen vikend, celo drugo polovico marca bom na službeni poti, tko da...pestro u glavnem
Pomlad in poletje pa domača klasika na vikendu v Piranu, potepanje po hrvaški obali, vikend jadranje/kruzanje z gliserjem, pa upam, da še kšni več dnevni izleti po Evropi (če bo znesl ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Ponavadi sem vedno za ta glavne počitnice obvezno šla na morje, ampak sem se tega že pošteno naveličala tko da letos greva s tipčkom v Pariz. Začetek maja grem za vikend v Nemčijo.Potem pa poleti kakšen vikend na morju s šotorčkom.In upam na še kak dnevni izletek v Avsrijo al pa Italijo.
najbrž junija kuba(varadero)..če se to časovno ne bo izšlo...pa julija eden od grških otokov...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Uu jz mam pa za letos najboljše plane do zdej. Za en tedn gremo s frendicami v Vrsar, potem gremo septembra na Kreto umes grem pa še s sestro na Rabac pa mogoče z bivšo sošolko u Pulo. Pestro bo, komi čakam .