Čist odvisno od stanja v denarnici. Lahko je to samo kaka čokoladka, svečka ali pa kej od essence, lahko pa bolj konkretnega npr. kaka torbica, kos oblačila. Odvisno tud blizu katere trgovine sem v momentu, ko moja duša zahrepeni po nečem
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Se podpisem po ta zadnji post in pa dodajam: ce je denar, definitivno kako tako neuporabno zadevo, ali pa zavijem v antikvariat, knjigarno, kako art trgovino.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Revell ali Italeri ali Emek... Ko pa vsa naršena hodim okoli, ker nikjer ne dobim pametne makete ali pa dobim makete v malem merilu, pa grem v baby trgovino, kjer si kupim že narejeno tovorno vozilo, tam . Trenutno sem v brutalnem iskanju Scanie R 730 z heavy duty trailerco.
Imaš tudi ti podobne hobije oz. sproščujoče nakupe v tem stilu ?
Odvisno od tega, kaj si v trenutku zaželim. No danes sem si kupila Milkin kapučino nekaj časa nazaj pa neke zapestnice v H&M kao neke perlice... Dostikrat kakšno tako bedarijico, čeprav se nazaj držim ker vem da gre potem za takšne stvari v končnem seštevku ful denarja
Kake pisarniške pripomočke, čist sn blesava na špiralne zvezke s trdim platnicim, navadne HB svinčnike, markerje, barvice.... Zadnja moja pridobitev je nadvse awesome and hardcore električni šilček.
barvice, pisane kuverte, kšn eksotičen papir, turkizne perle... če je res slab dan pa novo zeleno cimro za na okensko polico, nove lagerje, črne žeblje...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep