^^ če hočeš mojega brat, mi pošlji ZS sej moj blog je javen, ampak vseeno imam raje, da vem, kdo ga bere ... sicer ne pišem nekih osebnih zadev, ampak filing je boljši
Kje je fora med navadnim classic templejtom, pa med XML templejtom in zakaj Xml noče delat?
pa še zanima me če se da okn v kterga pišeš post zoožat in razširit in prav tako okn kjer so linki in te zadeve, in če se da če me kdo razsvetli še kje
Jaz čisto nič ne znam... Sem si eno novo predlogo zaželela, sem jo naložila iz računalnika in je bil en error... A glej ga zlomka, zdaj pa sploh nimam več možnosti, da bi kaj naložila iz računalnika...
Ne znam muske naložit, ne znam youtube posnetkov naložit.. Grozna sem
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
^^najboljš, da si vse urejaš na kaki strani kot je pimp-my-profile.com
Ker tam si lahko VSE narediš, pa še težko ni, ker te vodijo skozi celoten postopek.
Lahko si zamenjaš template, delaš bannerje, dodajaš videje al pa glasbo
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
ANGELgirl, najprej povej, kje si to predlogo dobla, a si že spremenila na classic template, da potem lahko dodajaš druge predloge itd. Pa ti bomo pomagal
Jst sm si zdle probala dat eno predelogo iz tiste strani, mam v classic template načinu in mi ni kazal nobene error.
Če hočeš, mi piš na zs pa bova probale še kej
Punce, morda ste to že kje pisale ampak me vseeno zanima, če bi bila katera pripravljena pomagati oziroma mi povedati kako na svoj blog prenesem nek video npr iz youtube-a? Najlepša hvala.