Erazem B. Pintar
-
- Cosmopsiho
- red*cherry
- Kofetarica
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
densy napisal/-a:^ mogoče oboževalke pišejo koledarček kje se nahaja in potem na podlagi natančnih izračunov in če se lokali pokaterih žura ciklično izmenjavajo ugotavljajo kje se bo gospodič nahajal v prihodnosti in potem sedijo tam in čakajo da jih zlorabi:D
tega pa ni treba delat!
vsaj meni ne..ce pa druge to delajo je pa to their problem not mine
-
- Kofetarica
Moj brat je v eni menedžer skupini študentov,ki sodelujejo s tem pajacom.Pač majo sestanke enkrat mesečno.Pa da so na en sestank odprtga tipa,pršle punce,se tam nastavlale in na konc je šu do njih,pa jih ogovoril.Pa dve sta kr šle z njem.
sam mi je reku,da je kr razgledan,pa da hoče met vse pošlihtan,pa vse ok.Sam ko se delo zakluč,je pa čist drgačn.
sam mi je reku,da je kr razgledan,pa da hoče met vse pošlihtan,pa vse ok.Sam ko se delo zakluč,je pa čist drgačn.

-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
Ne rečem, da ni razgledan in iznajdljiv v življenju, ampak tiste babe, ki se sučejo okoli njega in čakajo, da bodo skočile kakor bo zdirigiral, se mi smilijo. Kolikor sem enkrat razbrala iz njegovih izjav v intervjuju, je do žensk nespoštljiv, glede na to, da jih obravnava kot "objekte" in ne kot osebe.
No, saj... neumni so za skupaj (dokler si on ne omisli nove kokoške).