Pri pri kakšnem športu,kjer je vključenega tudi malo adrenalina,hitrost;kakšno bordanje,deskanje na vodi, ko sem v kakšnem tujem velikem mestu,pomiksana med množico ljudi, ko sem sama v avtu,poslušam muziko in pojem zravn..te stvari so mi prve padle na pamet.
če bi šel/šla za eno leto živet v tujino in bi to lahko bilo bilokje, kam bi šel/šla?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Drugače nisem klavstrofobičen. Samo ko sem pa že 2x v dvigalu ostal. Je bilo pa vedno živčna vojna sploh pred enimi 10 leti ko je bilo to še bolj po kmečko, sem bil notri skoraj uro. No morem rečti da takrat pa tudi če imaš jajca kot bik je panika, pa že za zrak me je malo skrbelo...
Kakšna podobna izkušnja z zaprtimi prostori pri vas ?
Imam 3 pirce enga v jeziku, v levi bradavički pa v popku (vsi so skriti tako da večina ljudi ki jih poznam sploh neve da jih mam ) pa 2 tatuja enega majhnega na vratu pa na lopatici je en mal večji. Bi si pa želela še kakšen tatu ampak sem taka da morm imet sliko tatuja najprej en let v glavi da vem da se ga ne bom naveličala.
Katero mesto na telesu se vam zdi najlepše/najprimernejše za tatoo?
Na moškem-če ima močne roke, potem roke. Na ženskah- hrbet, bok, stegno-če je primerna postava. Piercingov nimam. Dolgo časa sem si želela piercing pod ustnico, ob strani, ampak mi je poklic to onemogočal. Tako da nimam ničesar.
So te starši med srednjo "pustili" ven ali si imela bolj omejene izhode?