-* je bilo v Banja Luki zakon

.
-* sem dejansko mislil da je mit, da je v BL več žensk, nope

.
V štirih dneh sem pomoje srečal letno dozo lepih žensk, obenem pa so bile tudi izobražene in ponosne ženske, kar mi je všeč.
-* imam sedaj spet nekaj novih prijateljev, z enim sva se sploh zaštekala. Sva si skuhala pasulj, šla na kmetijo od dedka streljati s pištolami in pojedla toliko hrane, da če vidim čevapčiče bom bruhal.
-* me imajo ljudje na Balkanu radi, in sem gruntal zakaj..ker nisem party animal, ne pijem kav, itd. In sem prišel do tega, da so oni definicija temperamenta in čustvenosti jaz sem pa totalno nasprotje, ker je moje glavno čustvo logičnost in samokontrola. In oni dajo malo pikantnosti, jaz malo razuma in si sedemo, in vsi imamo spoštovanje drug do drugega.
-* mi Balkan res sede, že 3 leta potujem po njemu in vsakič najdem povezavo z ljudmi. In res mi je škoda da je vojna že vedno prisotna v življenju ljudi, sploh Bosancev..pardon v BL Srbov

.
-* sem soboto preživel z takšno lepotico da sem kar malo ponosen nase

. Da sem si prisegel da bom v morju črnolask našel visoko rdečelasko in sem jo. Je bila res super ženska, pametna kot satan, obenem pa takšna ženstvena in tradicionalna. Mi je pa šla njena cimra na k., kaj trkaš med "filmom", jebote sunac. Upam da dobi plac na doktoratu v MB, ker bi jo rad še kdaj videl.
-* v glavnem, imel sem se fajn..razen to da me je v petek en v parku napadel ko je bil pijan, ker sem se pogovarjal z njegovo punco in je rekla da imam tako brado kot viking. Tip skoči vami, me začne hitro mlatiti po obrazu, očala mi odletijo...nakar ker sem bil seveda trezen, sem ga dobro usekal in ga zadržal na tleh da se je pomiril. Potem sva se pogovorila, fantu je pač počil film, ker ga ta njegova drži v statusu "complicated" in so ga izdali živci. Mi je častil girice, jaz sem mu pa zaželel srečo v življenju.
-* sem se v soboto jokal od sreče, ker je Barcelona zmagala trojček. Me ni sram, ker mi pač to nekaj pomeni..Barcelona je odklop zame, in štiri leta sem čakal na novo LP.
-* sem srečal neko osebo, ki ima toliko dobrih idej, in ogromno mrežo poznanstev po svetu in ljudi iz medijev, in bova imela brainstorm sestanek za mojo idejo...tako da, super, ker sam tega ne bom zmogel.
-* grem v petek na water baloon bitko, ne vem če se mi bo dalo na poker night potem, ker suxam v pokru in tam so sami matematiki in fiziki in ni fajn

-* nisem šel potem še v ZG, ker sem tam srečal eno kul punco in sem rekel da jo obiščem konc junija. Ker so mikrotripi ravno tako fajn kot velika potovanja. Smo nobeno mikropotovanje ne more presežt 200m2 privat stanovanja v centru Dunaja za 5 dni lanskega maja

. CS mreža prijateljev je zakon, in karma tudi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.