Toty napisal/-a:In če z neko žensko na pijači začutim, da med nama ni energije, da pogovor teče prisiljeno, potem je kakršnenkoli poskus dotikanja, objemanja ali poljubljanja strel mimo, se vam ne zdi?
Res je.
Toty napisal/-a:Če je pa zraven še tretja oseba, je pa vsaj zame to znak, da nimam kaj šlatat in lupčkat žensko, s katero sem na pijači.
Res je.
Po vseh tvojih sporočilih imam vtis, da komuniciraš formalno, jedrnato in ne z veliko humorja.
Tole bo mogoče popoln strel v prazno, ampak recimo, da si tudi na zmenku tak, kot komuniciraš tukaj z nami. Mogoče si malo formalen, malo jedrnat, se ne razgovoriš o stvareh, ki te zanimajo, in izpadeš odmaknjen.
Če si na zmenkih tak, potem med vama ne bo "energije", ker je ne more biti, če se ne sprostiš.
Na zmenku daš ženski vtis, kako je biti s tabo. Od občutkov, ki jih doživi na zmenku s tabo, bo sklepala, kako bi bilo biti s tabo pogosteje, ali vsak dan.
Na zmenku se moraš odpret, se prikazat v človeški luči na pozitiven način. Ti mi pa daješ vtis, da si odmaknjen, zadržan.
Če si se že s toliko ženskami srečal, pa nobeni nisi bil všeč kot fant, potem verjetno na zmenku ne znaš vzpostaviti iskrenega stika. Če bi se na zmenkih razkril kot oseba, bi moral biti vsaj kakšni všeč. Če še nobeni nisi bil všeč, potem se mogoče ne odpreš dovolj, da bi te kakšna sploh lahko spoznala.
Mogoče imaš tudi kakšno lastnost, ki je creepy. Zdiš se mi sicer preveč bister, da tega pri sebi ne bi ugotovil... Ampak takšne stvari je težko zaznati preko foruma.