Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

jooj tjaša, ne se tak sekirati, saj bo obljše!!

vem, da boli, prvih nekaj mesecev, ampak obljubim da bo boljše... :)

sicer te ne poznam, mapak po branju tvojih postov, bloga, sklepam dca si res en celi sonček in prosim ne nehat biti sonček zarad enega tipa! vem, da je to tvoj til, ampak res ni vreden! noben ni! :)

držim ti tačke, da boš čim prej ok!

pa verejemi govorim kar iz izkušenj... jaz sem se novembra po več kot treh letih razšla s svojim prvim tipom... sem mislila ka bo konec sveta, da nikoli več ne bom ja, nisem vidla smisla življenja, nisem vedla zakaj sploh diham, jem, hodim spat, zakaj vstajam zjutraj...

in zdaj, nekaj mesecev pozneje sem spet srečna... sem v najsrečnejši vezi sama s sabo in res uživam v vsakem jutru ko se zbudim!!

boš vidla, da bo s tabo tudi tak... :)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Hvala MissBitch ... :wink: Ma sej nekak gre, sej obupala itak nism in tut nikol ne bom ... sej še sama zase držim tačke, da si ga bom enkrat lahko zbila vn iz te moje buče ... sam bo pa očitno res neki časa trajal ... :(

*_nincy_* ... ubistvu jst še kr upam pa molim pa čakam pa sanjam ... ampak res ne vem kaj bo iz tega ... Učasih se bojim, da preveč upam in sanjam o tem, da bi kdaj še kej blo, ker bom potem še težje prebolela in šla naprej ... če sva si usojena in namenjena potem se bova našla, če pa ne pa ... pač se ne bova ... :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

ANGELgirl napisal/-a:Mene popolnoma nič ne moti, ker si se razpisala. Vem, da velikokrat pomaga, da 1000x poveš ali napišeš kaj čutiš, namesto da zadržuješ svoje misli le v sebi.

Resnično upam, da se bosta vse lepo zmenila in da bosta prišla do zaključka, ki bi obema najbolj ustrezal :D Ne bom ti dajala nobenih drugih nasvetov, ker verjamem, da boš naredila tisto kar je prav (pa čeprav le zate)...

Uspešno noč ti želim!

Najlepša ti hvala za lepe želje :) .Res sva se use lepo zmenila,blo je popolno...zdej nej bi bla spet skup sam ne vem kako bo.Problem je k se itak ne morva kej dost vidt in da on še zmeri želi da uživam poletje in sva pol kasnej skup,ker noče da trpim.Dost je še komplikacij zarad njegove družine pa ush frendov sam ok bomo vidl,če bo ratal bo če ne pa pač ne.Drugač maš pa čist prov ja,ful je laži k daš use vn iz sebe :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Eemmm, kaj pa če bi nam še kaj o tem povedala, kaj bi TI rada, ne samo on?
Če nisi 100% prepričana v to, da si želiš bit spet z njim in da ne moreš živet brez njega, dvomim, da bo tole šlo..
ne vem, tako je moje mnenje, ker si mi delovala dost olajšano, ko sta končala, no..
Sej pravm, samo moje mnenje, ti pa že sama najbolj veš, kaj bi rada, a ne?
Poročaj še kej, kako bo tole šlo dalje.. :)
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Mimi_M upam da se ne motim pa je blo tole men namenjen :) .Am..ja jst bi sigurno rada bla z njim.K sva končala sm to sprejela čist brez problema,ker sm mela tak občutek da bo konc že dva tedna prej.In učer sm mu razlagala o enem tipu s kerim sm se dobivala in sm rekla da ni to to pol je pa uprašu,če je bil sploh ker do zdej zame tist kar rabim...in takrt sm sam jokat začela,ker sm vidla da ne glede na to kaj nardim bo on vedno edini s kerim se bova ujemala u ush pogledih in bo zame popoln na usak način.Drugač pa glede tega da morem bit prepričana če ne morem živet brez njega,ja u usakem primeru bom mogla.On ma res preveč obveznosti in usega pa se loh vidva sam enkrat na teden.Učer je blo pa tok popolno k sva bla spet skup,k da bi sanjala in dons sam še o tem razmišlam.Najhujš mi je pa to ker vem da bi šla loh zdele k njemu pa ne morem zarad usega kar se je zgodil in bova še mal počakala predn bova usm povedala.Zdej sm bla dva tedna polna energije,skos sm bla zuni,se zabavala...dons pa že cel dan jokam in mi res ni do ničesar.Počakala bom da vidim kako bo konc tedna,če se bova vidla pa se bom takrt odločla.Hvala za pomoč :bussi:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ne mi zamert, ampak meni se zdi, da ti niti sama ne veš kaj točno bi rada. Dej najprej razmisli, se odloči in potem v skladu s tem ukrepaj. Zdi se mi namreč, da si se preveč oprla na to kako se je on "žrtvoval" zate. Saj mogoče je res, mogoče pa resnice ne vidiš pravilno, ker si pač zaljubljena. Razmisli... Pa veliko sreče.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne ne sej nč ne zamerim.Hvala k si povedala svoje mnenje :) .Ja možno je da res ne vem kaj bi rada.Vem sam to da sm učer po dveh tednih spet začutila tist kar sm prej skor eno leto skos čutila.Prej sm še misnla da je brezveze to kar sva učer nardila.Sam me je klicu pa sva se še dons o tem pogovarjala in je use uredu.Počas bova napredovala in upam da bo mel kmal več časa pa mn dela da bova loh več skup.Sm pa vidla da je res,da rajš čakam pa ga enkrat na tedn vidim pa je takrt čist popolno kot da sm s kr enim usak dan.Ubistvu šele zadn mesec začenjam dojemat bistvo resne zveze ker sm itak premlada za to,sm pa vesela da se je use tko lepo končal :)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Tiasha....a vi2 še kaj komunicirata ali sta prekinla vse stike?Res da ne vem kaj je bilo narobe,ubistvu kaj so bili razlogi za vajin razhod...bi ti pa vseno svetovala nekja, če ti lahko?Če ga imaš rada in če se ti zdi da je on to kar si ti želiš imeti ob sebi...se pa daj mal potrudi da ga boš dobila nazaj...res pa da ne vem kakšne so okoliščine sedaj pri vama in zakaj sta šla narazen!
Če pa tukaj res ni nič več za narediti potem pa vedi da je ratalo še vsakemu preboleti zvezo in da smo bili v veliki vičini vsi v taki situaciji kot si sedaj ti ...tako da če je vsem ostalim ratalo pozabiti in iti naprej jz močno vrjamem da bo tut tebi uspelo! :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

no punce, tut jaz lahko dokončno pišem v to temo... po skoraj 3h letih je konec in imam občutek da se mi je svet podrl... nehala sva v petek, ker me je skenslu za nedeljo ko naj bi bila cel dan skupaj. ful sem bila jezna in sm mu to povedala, pol se pa nisem hotela več pogovarjat. še kavo mi je prinesel v sobo, pa ko sem spokala svoje stvari in mu rekla da grem dam se je hotel še pogovoriti z mano, samo se jaz nisem hotela. začela sva se pogovarjati kako je zadnje čase vse skupaj kr neki in da se nimava več dobro pa da nisva več zaljubljena, pa sem jaz rekla da če je tko da je mogoče bolje da nehava, seveda se je vse strinjal... ampak tisto je bilo v jezi, jaz sem kar šla domov...

zvečer sem šla na comopolitan žur in sem se imela super, ko sem pa domov prišla in se ulegla na posteljo se je pa začelo... od 2h do 7h zjutraj sem jokala in mu poslala ene 5 msg-ov, klicala sem ga, pa nič. ob ene 1h popoldne mi je končno odgovoril in pogovarjala sva se slabo uro, zmenila sva se da se slišiva čez par dni, da bo on razmislil kaj hoče.

no poklical me je v ponedeljek zvečer, spet sva se pogovarjala več kot pol ure, med drugim mi je povedal da je videl kje sem bila v petek (sem mu sama že povedala v soboto) in da ga je še bolj potrlo ko je videl kje sem bila.... zmenila sva se da pride konec tedna po stvari

itak nisem zdržala in sem mu včeraj spet pošiljala ene msg-e, pa on men nazaj, pa da res ne ve, pa da če bi bila spet skupaj bi bilo spet vse isto, isti problemi, pa da bi bil še z mano, samo da res ne ve kaj hoče. no danes sem ga poklicala in sva spet govorila eno uro, jasno sem jaz ves čas jokala. rekel mi je, da me ima rad, da bi me v idealnem svetu zaprl v eno sobo za en mesec da bi ga čakala da se odloči dokončno, pa da ve da je to egoistično in da mi noče dajati upanja, ker res ne ve. pa ko sem mu rekla da upam da mu ne bom šla spet pošiljat msg-ov je rekel da tega ne bo komentiral ker mi noče dajati upanja pa da gre še sam sebi na živce, pa da upa da mu ne bo žal. pa da je bil prej prepričan da je bolje da sva nehala, zdej pa ni več...

ta trenutek ko to pišem, sem dokaj ok, vsake par ur me pa čist zamede in samo jokam... ne upam da bo prišel nazaj, razmišljam kako lepo je bilo še 1 mesec nazaj, zakaj mi je govoril da me ima rad, da si me želi, kako ne ve kaj hoče, pa zakaj noče poskusiti še enkrat, da bi šla na morje nekam sama pa bi videla kaj bo...

pa žalostna sem, ker si ne želim žurat pa pit pa ne vem kaj, rada bi bila pri njemi v postlci, kjer bi se crklala pa gledala brezvezne filme...

pa vso zadevo sem povedala že ene 5x različnim prijateljicam, pa mi je vsaj malo lažje, sploh ko mi govorijo da je boljše tako, naj se spomnim da sem ga že sama razmišljala nekaj časa da bi ga pustila, res upam da bom čez par tednov dala čez najhujše in kljub žalosti vedela da je tako boljše, da me sreča čaka drugje...

pa razmišljam, da če bi bil res pravi, se to ne bi zgodilo...
pa tolažim se da je hvalabogu iz kranja in se ne bova naključno srečevala. v petek pride po stvari in tega me je fuuuuul strah... :cry:
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a ballerina »

Eh kaksni smsi lepo te prosim. Njemu das kost za glodat, sebi pa prilivas sol na rano. Nehaj s tem TAKOJ!

Larifari, ampak VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Z nekaterimi ljudmi nam je enostavno usojeno biti le dolocen cas nasega zivljenja. Potem je treba iti dalje, treba je ponovno odrasti, treba je dati cez stvari, ki nam v tem kratkem trenutku res da zagrenijo zivljenje, ampak nam dajo ogromno modrosti za prihodnost.

Jaz sem tudi pred kratkim koncala tri letno vezo, bilo mi je hudo. Pustila sem da boli, jokala sem v povster, se spominjala vseh lepih trenutkov, gledala v slike in njegove podarjene stvari. Ampak tu se je potem tudi koncalo. Ko sem se odlocila opraviti s svojo bolecino, je ni bilo vec!!!
Prisli so novi ljudje v moje zivljenje, tako zelo nepricakovano, da se zavedam, da ce bi se bila z njim (katerega sem ljubila bolj kot vse na svetu, a mi je grenil zivljenje) teh ljudi nikdar nebi spoznala!
Nebi sla na izlete, nebi sla na morje, nebi se ob pijaci z njimi pogovarjala dolge ure, nebi zurala, nebi NIČ!

Kar hocem povedati je to, da je pravilno, da prebolevate in da ste slabe volje. Edino tako boste lahko zaprle staro poglavje in odprle novega.
Pustite zivljenju, da gre svojo pot!
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

No pa bom še jaz povedala svojo plat zgodbe, da bo mogoče kateri malce lažje.
Tudi midva sva šla nekaj časa nazaj narazen po 3 letni zvezi, vse skupaj je prišlo tako na hitro, da si sploh nisem verjela. Razšla sva se zato, ker kar naenkrat nisva več imela istih ciljev, jaz sem zgleda hotla preveč. In tako sva se pogovarjala in odločila, da greva sporazumno narazen. Priznam bilo mi je hudo, bilo je hudo njemu, ubistvu sva že živela skupaj in najtežje je bilo spakrat njegove stvari, oba sva jokala ko dež in tega ne bom nikoli pozabla. Naslednji vikend so me prijatelji zvelkli na morje in poskrbeli, da sem se imela enkratno, niso mi pustili, da bi razmišljala kako mi je hudo in verjamete al ne je pomagalo.
Z bivšim sva se odločla, da ostaneva prijatelja, saj ni bilo nobene take stvari, da bi šla skregana narazen in tudi to mi je pomagalo, da sem počasi prebolela, saj sem večkrat na kavi opazila, da skupaj res ne bi več funkcionirala in res nikoli ni nihče omenil več da bi bila skupaj. Pač sva odrasla in vsak je dobil svoje prioritete v življenju, ki pa nekako niso šle skupaj. In zdaj sem se na novo zaljubila in sem spet srečna. Po eni strani mi je ta veza pomagala, da sem ugotovila kaj hočem v svojem življenju in mislim, da sem to zdaj tudi dobila. Vsaka stvar v življenju je za nekaj dobra in punce vem da vam je hudo ampak jaz sem se tolažla s tem, da če sva si usojena bova itak prišla nazaj skupaj, pa nisva. Najbolj me je bilo strah tega, če bom sploh še našla koga, ki me bo imel tako rad kot on in potem sem našla takega, ki me ima še rajši.
In punce priznam, da sem vesela, da se je vse skupaj tako izšlo, ker sva zdaj oba srečna in jaz in moj bivši. Včasih moraš življenju pustiti, da gre svojo pot, saj ne bom rekla, še vedno se spomnim, kako nama je bilo lepo in nikoli ga ne bom pozabila, vedno bo del mojega življenja, ampak samo del, ker vse ostalo je sedaj moj dragi, ki me osrečuje na vsakem koraku. Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da je dokaj razumljivo napisano.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ma ja sej vem, ampak v tistem trenutku se nisem mogla premagat, mogla sem mu povedat vse kar mi je ležalo na duši pa tut če prek sms-a. mislim, da tega ne bom več počela, ker sva se že tudi o tem dosti pogovarjala in ni več ene stvari ki bi me mučila da mu jo moram povedati. no ja, včeraj zvečer sem napisala tudi seznam stvari ki so me motile na njemu in jih je skoraj za eno stran in pol a4 lista in imam zdaj tisto pod povštrom in si vsake toliko časa preberem. seveda je vse potencirano, pa vsaka najmanjša traparija, samo vseeno.

pa kar naprej še mislim o njem kot o mojem fantu, ne mojem bivšem. drugače pa mislim da midva ne bi mogla biti prijatelja, ker tudi ko sva se spoznala, sva začela hoditi ko sva se tretjič ali četrtič videla. nisva bila prijatelja pred zvezo, poznam ga le kot svojega fanta, ne kot prijatelja. mi je pa fuuuul čudno ko ga kar naenkrat ni več v mojem življenju, ne gledam več telefona vsake pol ure če mi je poslal msg ali me klical, zvečer se ne slišiva več preden sva šla spat...

jutri pa, o groza. pride po stvari.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

zvončica...da te še jaz mal potolažim tudi jaz sem šla z mojim narazen ravno po 3 letih no malo manj...pa sem si rekla to ne bo šlo ne gre in ne gre nama ...tako da je bolje da prenehava s tem no in sva res
tko da vzemi si čas zase...oba razmislta kako in kaj potem bota pa vidla...če sta za skupaj bota šla nazaj če pa ne je pa potem bolje da ostane tako...res čim bolj se skoliri tut ko bo jutri prišel k tebi...sicer ti pa želim fulll sreče pa ne bit preveč žalostna...če te pa kar koli muči pa piši! :bussi:
Zadnjič spremenil *_nincy_*, dne 16. Feb. 2010 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

nincy :bussi:

mislim da ne bova več skupaj, ne upam več na to. tudi če pride čez 14 dni nazaj da je naredil napako ne vem če bi ga nazaj vzela... najbrž ga ne bi. vedno bolj se tudi sama zavedam napak, itak da večinoma njegovih. če bi me imel res rad, ne bi po treh letih ugotovil da ne ve kaj hoče. če bi me imel res rad, bi v treh letih vsaj kdaj govorila o skupni prihodnosti, veselil bi se tega da bi se čez pol leta preselila skupaj. ne vem, občutek imam da je on premalo resen zame. pa tudi res je, kar je rekel... da če bi bila spet skupaj bi bilo spet vse isto kot prej, on bi hodil za vikende raje na tekme, med tednom treningi&služba, potem pridejo še izpiti...

če se vidiš enkrat na teden ne moreš nadgrajevati odnosa. midva sva bila skoraj ves čas na isti ravni in njemu to ni predstavljalo problema, meni pa. take zveze si pa ne želim v življenju... to si govorim ves čas in mi je ful lažje.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

:respekt:

Tole si pa tako napisala kot da bi opisovala mene z bivšim. Iste fore. Razlika je samo v tem, da se je pri nama začenjalo to že poznati v odnosu in sem tudi že sama začela razmišljati, da bi zadevo končala.

Se pa sedaj sprašujem... A bi bilo kaj drugače z enim bolj "resnim" tipom. Kako nekaterim uspe, da preživijo skupaj celo življenje? Je to res samo navajenost in dejstvo, da bi bilo preveč dela z ločitvijo ali preprosto to kar sem doživela z bivšim ni bilo vse kar je?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Zaklenjeno