purple_rain napisal/-a:čuftika napisal/-a:koliko jz vem, forum je namenjen debati in ni skor nobene teme kjer bi se slepo držali začetnega posta, sploh pa določeni osebki kot zanalašč zahajajo iz osnovnih tem pogovora, se bodo že samo prepoznali, jz nisem med njimi, tko da mi ni treba glede tega nabijat nekaj za brezveze...
Tema je o marjancix in njenem tipu, ti pa razglabljaš o moralnem pomenu Nesanice kot "tiste druge". Bravo.

(itak sem med tistimi, ki to počnemo (zahajamo s teme), torej zakaj ne bi še zdej
)
no načeloma tega ne počnem, se pač zgodi tu in tam

Ampak v primerjavi z nekaterimi sem še vedno tista, ki ne spreminja pogosto teme, menim pa da če nekatera uporabnica nekaj o sebi napiše, potem mora biti pripravljena tut na negativne kritike.
jullia_ eh, brezveze sploh karkol debatirat s tabo, ker debata nikamor ne pelje, ne tuki, ne v nobeni drugi temi (debata med mano in tabo da ne bo pomote).
Kdo pa pravi da jz prelagam odgovornost na celo žensko populacijo? dejstvo je pač da če ga nobena ne bi povohala, ker bi vedele da je zaseden, potem ne bi skakal čez plot, če je to zate prelaganje odgovorno tut prav.
In še nekaj, v moje krogu znancev in prijateljev je kar nekaj varanja, tko da se tukaj strinjam s nesanico. Ampak mi je mal zgrešena logika, da ker skor vsi varajo, sm raje z zasedenim, kot da mi reskirala da bi me tip prevaral, ker ga logično hočem sam zase.
In tut mene boli, kdo se s kom vara in dobiva, samo prav se mi ne zdi... In prav briga me če recimo visok odstotek vara, če me moj ne (vsaj ne da bi vedela) je pol to zame OK. Splošno znano je pa da okoli 70% vara, po anketi eni (verjetno pa vsi niso niti priznali varanja, tak da bi odstotek znal še mal zrastit).
OT-ko vidim nick od nesanice, se takoj spomnim na tisto pesem, idi, idi nesanice, da ne vidim tvoje lice...