densy napisal/-a:bigboi napisal/-a:densy napisal/-a:kadim, pa ql mi je, še posebej moj jutranji obred cigaret+kava z mlekom..
sm pa vidla, da je še kar nekaj ljudi označilo, da so kadilci, pa se kot zgleda noben ne upa oglasit.. ja sj k ns zdej tok preganajo

Kaj pa vonj? Pa ko ješ, pa ko greš ven žurat vonj oblek...
jah vonj.. sj envem, če greš v ambasado al pa km tko vn, ti itak smrdi vse po čikih alkoti, švicu drugih ljudi.. tko pč je.. nevem no, jest ko pridem domov dam cune na balkon (puloverje) ostalo pa oprat.. majce itak dam prt, ker so tut prešvicane.. nima tle dim od čikov kkšne prevelike vloge
ja ko jem ne kadim zravn

pa tut drugi ne kadijo zravn, po jedi mi pa full paše en čik.. takrt še posebej..
nevem no.. mene ne mot

Seveda, smrdi največ po čikih... Če greš na drink s frendom v bar in ne kadiš pa ne švicaš smrdiš po čikih, ki jih ne kadiš... Če se nebi kadilo not tega vonja nebi bilo... Lahko da kak malo švica pa ma vonj bol tak, samo neverjamem da bi se to čutlo v celem prostoru, kaj šele da se ti v obleko vpije... Sm bil v Emonski kleti, ko so meli brez cigaret žura je organiziral noexcuse igrali so pa da fenomena... Je blo prav mega, sm prišel domov z normalnim vonjem, še ene par punc je melo tak parfum ki mi je lepo dišal in sm se zadrževal v njihovi bližini... Nism rabu cunj v pralni stroj fuknit in drug dan so mele isti vonj kot prej ko so ble nenošene...
Sam mene moti, tebe očitno ne

Boste vidli kako bo ko boste v prostoru za kadilce in boste pršli v prostor kjer se ne kadi... Me prav zanimajo reakcije, sploh glede vonja...