uuuuu kakšen napad
Ti si napisala da je razlika med JK in Uršo v tem da je od JK komad hud, od Urše pa ne in da JK dobro zgleda navkljub operacijam, kar je verjetno pomenilo da bolj kot urša.
In dekle,razumi že enkrat da nobena ni zafrustrirana in ji nič ne manjka, če misli da je ženska kot je jelena bgrozna, ker je res grozna.Če bi bila naravna, vsaj jst osebno nebi nč kritizirala, tko se je pa sama sebe hotla polepšat pa ji je ratal ravno nasprotno.In valda bom povedala svoje mnenje, pa to ne pomeni da na njej cenim kakršnekoli svoje rane.jst komot lahko povem, če je ženska huda je ženska huda, ni panike.Povedala bom pa če mi tud ne bo všeč oziroma če mi bo grozna od lepotnih operacij na stil JK, majkla đeksona, Cher in podobnih zmazkov lepotnih operacij.men je pač to bolano in oseba, ki bo vsa umetna mi ne bo všeč pa niti slučajno.Ok lepotni popravki, joške, zobi, podaljški, ampak vse??!
in ja če te nekdo zretušira za nek plakat oziroma reklamo al vatever bi pričakovali lepo obliko telesa, obraza in vsega.ampak če si že tko grozen se ne da tega tud z retuširanjem popravt.Lohk komot pod temo vaše/naše slike poiščeš mojo, ki je precej smešna, odpreš temo in jo skritiziraš, ni panike.vsakemu pač ne morem bit všeč.je pa vsaj nekam, sem pa cela naravna in se ne rabim bat da mi bo kdaj kos ustnce stran odpadu al pa nosu, al pa silikon v joškah poču
in še enkrat, ne gre sse zato da bi ji kdo bil fouš (?!) njenega umetnega telesa, ampak ženska je enostavno grozna s tem kar si je nardila.na tisti sliki ki sme jo prilimala ko naj bi bla stara 16 let je vsaj prisrčno naravna, čeprav ma mal bolj skrepane lase.Ni važn, naravna lepota bo še vedno lepša od umetne, pa naj bodo to joški usta, al vatever (samo zobje če maš lih čudne, so izjema).