Nekaterim pašejo cigareti samo ob pitju alkohola, drugače ga pa ne pijejo.
Sem pa za uvedbo zakona.
Angel girl napisal/-a:Shannon napisal/-a:Ste gledal Trenja včeraj? Ste opazili, kako hripave glasove imajo kadilci (še posebej ona ženska, ki gotovo vsak dan spije še liter šnopca zraven čikov)? Pa slika črnih pljuč? Jaz ne razumem, kako da vas to ne gane. Tako malo vam je mar za lastno zdravje (pustmo to, da s kajenjem škodujete še vsem okoli sebe). Pa ne mi zdaj s tem, "saj je še 100 drugih dejavnikov škodljivosti bla, bla ..." Res je. Ampak vsak, ki ga lahko omejimo, šteje. To pomeni: če ne kadiš/piješ/se drogiraš/seksaš brez zaščite, če redno telovadiš, ješ zdravo hrano in se izogibaš stresu (kolikor pač gre), je kakovost tvojega življenja ZAGOTOVO večja, kot pa če delaš ravno obratno. To je dejstvo, pa če se vsi kadilci na glavo postavite.
Najboljše bi bilo, če bi škatlico cigaret podražili na 50 EUR. Potem vsaj mulci ne bi tako množično kadili. Isto velja za alkohol. Mogoče bi se zamislili, če bi vas orng udarlo po žepu (dejstvo je, da strastni kadilci popijejo tudi nadpovprečno veliko alkohola). Škoda, da se to ne bo zgodilo.
Se čist strinjam s tabo. Vse našteto glede kvalitete zdravja je čist res. Itak pa kadilci tega ne bojo priznal oz bojo ta nardil le redki, pa potem iskal razne razvade in neke "težave" pri nekadilcih. Teorija-djmo zadevo preusmerit nekam drugam ne pa dejansko to o čemer se tle govori.
In tud jst sm včer rekla k smo gledal Trenja, naj podražijo škatlco čikov tko k ti, pa bomo pol vidl kdo bo kadil.
jullia napisal/-a:
dobro, dalo se razpravljat o tem, da bi bil ta dodatni evro investicija v zdravljenje bodočih rakavih bolnikov, ampak vaši posti so pa napisani v skrajno podjebantskem tonu.
pa dajmo še vse stvari v zari podražit za 50%. bomo videli, kdo bo potem še kupil 4 puloverje mesečno. mene pa to pač ne gane, ker nisem zapravljivka pri cunjah.blblblblbl
Angel girl napisal/-a:Ma ja kr naj nardijo te 2x2 kadilnice, pa naj se kot natrpa 10 kadilcev pa naj vsi kadijo k turki, itak ne bojo mogl dihat in pol bojo vedl kako se mi počutmo v lokalih k je vse zakajen da dihat ne morš. Sj če bojo hotl kadit bojo lahko kadil tm, drugje pa bomo vsi dihali isti "svež" zrak in ne tega sranja.
Angel girl napisal/-a:Ja Jožek sam vsak k ma lokal bo hotu met lokal za kadilce, ker njemu je važn sam keš ne pa dejansko zdravje unih k not hodjo zapravlat dnar. Zato ta varianta nikol ne bi bla izvedljiva za moje pojme.