Razlika v letih med partnerjema?
Valeria napisal/-a:*Lara* napisal/-a:Zadnje čase opažam,da je vse več parov, kjer je punca starejša.
Absolutno in meni to ni nič čudnega. Samo ne v najstniških letih, tam nekje od 25 dalje. Če je on 23 recimo, ona 25, jaz ne vidim problema..
20 letnica se bo težko odločila za mlajšega od sebe, saj je večina 18-19 letnikov zelo otročjih.
Zato bi bilo koristno, če bi uporabnice napisale tudi svojo starost, ne le razliko.Gotovo mlajša dekleta bolj prisegajo na večjo razliko letih.
se strinjam.. če ma ženska 25-30 let pa ma tip 3-5 let manj ni taka reč (čeprou opažam da znajo bit tipi pr 22ih še vedno groozno otročji in neresni), sam met pa najstnika za tipa je itak no go

so tudi punce v najstniških letih otročje, tko da tudi najstnice in tipa starega 25 let nekako ne vidim skupi
-
- Sramežljivka
Iiiiiiiii men je to prou lustno k je starejsa hehehe.... ne more bit vedno moski starejsi...
usec mi je
Jermina uuf oprosti res
k si tko napisala se mi je zdel da misls na to kao da je on starejsi pa zato... se opravicujem se enkrat

Jermina uuf oprosti res

Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kot so vsi drugi!
-
- Sramežljivka
- Kraj: The world
Med nama je 5 let razlike, ampak to nikakor ni ovira ali karkoli. Leta v večini primerov res niso pomembna, bolj pomembna je zrelost človeka oz. nasploh, kako se 2 ujameta (če sta na istem nivoju in podobno). 

Če prideš, na primer, ob štirih popoldne, bom začela postajati srečna že ob treh. Bolj ko se bo bližal čas, srečnejša bom. Ob štirih bom nestrpna in nemirna; čutila bom, kako je sreča dragocena.
-
- Sramežljivka
nimam nekih izkušenj z mlajšimi, čeprav sem pred kratkim bla skoraj pri tem da se zapletem z enim, kar me je pripeljalo do razmišljanja o tem, kako bi se odločla. če bi ga zaradi let zavrnila...
en sorodnik ima 15 let starejšo ženo, in sta skupaj že približno 16 let, od njegovega 20 leta. ja doma niso bli navdušeni sprva, samo zgleda da sta še kar srečna, pa tudi otroka imata...tako da leta res niso važna, ampak mentalna in duševna zrelost,in življenske izkušnje
en sorodnik ima 15 let starejšo ženo, in sta skupaj že približno 16 let, od njegovega 20 leta. ja doma niso bli navdušeni sprva, samo zgleda da sta še kar srečna, pa tudi otroka imata...tako da leta res niso važna, ampak mentalna in duševna zrelost,in življenske izkušnje