jemina napisal/-a:Naj se kdo že spari no, da bo malo bolj zanimivo
Saj bo, pocakaj se malo. Dejan + Tamara
Oba sta mi vsak zase izredno antipaticna, ampak skupaj pa paseta kot pokrov na posodo, a? Lep par sta na pogled, tudi na slikicah, ampak ko usta odpreta pa ojoj.
Men je trenutn moteča Dada z unim svojim "svaka čast", ker ne zna več enga stavka povedat brez tega, pa Damjana z unimi očali...mislm men zgleda k en debil notr v bajti z očali na nosu 24/7, pol pa podočnjaki gor al dol. Že Tina mi je šla lansk let s tem na živce. Aja, pa Tamara mi je mal antipatična s svojim obnašanjem, ker se mi zdi taka bossy, vsazga koj neki napizdeva pa to.
Zdele me je pa prou razjezu tale "bigbrother". Mislim, da bi resno moral razmislit o tečaju slovenskega jezika. Reče jim : "Takoj lahko začenete z delom." In oni seveda interperitajo kot da lahko da, lahko pa ne. No potem pa čez nekaj časa kao, da jim je rekel takoj. Ma dej dej, če bi morali takoj bi reku - "takoj morate začeti z delom!"
Mislim žalostno, da se v javnosti ne zna uporabljati slovenščine.
jemina napisal/-a:Naj se kdo že spari no, da bo malo bolj zanimivo
Saj bo, pocakaj se malo. Dejan + Tamara
Oba sta mi vsak zase izredno antipaticna, ampak skupaj pa paseta kot pokrov na posodo, a? Lep par sta na pogled, tudi na slikicah, ampak ko usta odpreta pa ojoj.
Zdele zju3 sta se že lupčkala..pa mal jima je bedno očitno zarad kamr..neki sta se menila Drgač mi je pa Tamara najbolj zoprna od žensk..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
meni je on antipatičen, ampak ko ju gledam skupaj, pa re dobim občutek, da sta zaljubljena. in prav je tako. saj bosta sama videla kaj bo iz tega... tamara pa mi je po svoje všeč že od začetka.
A ni zadnjič v oddaji kazalo Dejana ko je reku da ni zaljubljen v Tamaro? No sicer pa ne vem, ko skor nč ne gledam tega, sam zadnjič sm slučajno to ujela, ko ju je neki kazal skupi, pol pa to njegovo izjavo v spovednici.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
na to sem pomislila tudi jaz! ljudje zunaj vemo za to, ne vem pa tudi, če ona ve. dvomim, da jim je kaj povedal.
ja, je rekel zadnjič, da ni zaljubljen, ampka vsak dan slike povedo več. po moje še nista zaljubljena, le družba drug drugega jima ugaja. jo pa res fajna carta, to pa je treba priznati!