Kakšen avto vozite?
-
- Komunikatorka
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja forum je da izražamo svoja mnenja...
Če mata kej proti ignorirajta moje poste ane...
Jah bencinar je dober ko potegne ko je treba ane...čeprav jaz sem bolj za dizla ker ma lep zvok pa manj pije...
Če mata kej proti ignorirajta moje poste ane...
Jah bencinar je dober ko potegne ko je treba ane...čeprav jaz sem bolj za dizla ker ma lep zvok pa manj pije...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Sramežljivka
jah za enkrat še kr peš hodmo,zto ker sm lena in se mi neda jt delat izpita za avto....drugače me pa fant vozi no odvisn ker avto ma...al je no ni glih zlata nova opel corsa,modra opel astra(opc-sport),črna opel astra...uglavnm opel...
drgač pa ko bom mela izpit bom vozila od mami seata zelene barve al pa od očija opel astro črne barve(jst zbrala avto)
drgač pa ko bom mela izpit bom vozila od mami seata zelene barve al pa od očija opel astro črne barve(jst zbrala avto)

MIGRENA napisal/-a:Sej nimam nič proti tvojemu izražanju mnenja, niti proti hondam sam je mal moteče brat k v vsakem postu omeniš kok je honda oh in sploh pa honda gor, honda dol... vse komentiraš s hondo
sam deeej noo ... pa to mors ja razumet ane ... ona ma fanta in ta njen fant vozi hondo, vclanjen je v HC Slovenija ... ona pa je s tem postala hondasica ... dohh ...

...

... itak pa 90% zensk nima pojma o avtomobilih

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:

Mah nevem od kod je teb to...sm po srcu Hondašica in nism s tem postala ker sva skupi pa k ma Hondo...
Trenutno sem nažalost Hondašica samo po srcu ampak je tud to dost...saj v prihodnosti bom tudi jaz ponosna lastnica Honde...

Jah ja malo žensk ve kaj o avtomobilih...pa sama nam rekla zdej, da sem full pametna glede avtomobilov ker se sama še full učim...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
MIGRENA napisal/-a:Sej nimam nič proti tvojemu izražanju mnenja, niti proti hondam sam je mal moteče brat k v vsakem postu omeniš kok je honda oh in sploh pa honda gor, honda dol... vse komentiraš s hondo
men tud ni jasn kva za vraga so eni tok mahneni na honde

The secret of success is consistency of purpose.
micamaca napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Sej nimam nič proti tvojemu izražanju mnenja, niti proti hondam sam je mal moteče brat k v vsakem postu omeniš kok je honda oh in sploh pa honda gor, honda dol... vse komentiraš s hondo
men tud ni jasn kva za vraga so eni tok mahneni na honde... prov res me zanima... ker moj ma hondo accord in men ta avto tud pod razno ne "potegne"... čist nč pretresljivo dobrega ne vidm na njem (kvečemu nasprotno)... mi je bla pa laguna, k jo je mel prej velik bl všeč... eni smo očitno čudni
ženska si!