Yazmeen napisal/-a:Men se je pa tek zameru v osnovni in srednji šoli in to tolk, da si ga zdj res predstavljam pod največjo muko
Ne vem, kva misljo v šolah, da otroke dobesedno prsiljo, da tečejo na 600 in celo 1000 metrov! To je za nekoga, ki nima kondicije in ni kšn športnik čist prevelik napor, da kr naenkrat mor odtečt kros

Men se je s tem tek ful zameru.
Sm pa 'obvladala' tek na 60 metrov, sm postavla tud rekord na šoli in mi je profesor predlagu, da bi začela trenirat, pa nism hotla.
o men se je tud zamerl, čist preveč
enkrat v osnovni, sem pršla neki na pol bolana u šolo, še z malček vročine in smo lih tekl na 600.In sm ji pač rekla, da sm zgleda bolana, da sm pršla v šolo sam zarad testa in da pač ne morm tečt taka.In je rekla, da morm če ne bom dobila nevemnek ukor, ker sm se tko upirala. In sm šla tečt, ker sm valda mogla, in pretečm en krog in sm kri pluvala ven iz ust

Pol je pa mtko klicala, pa nevem kaj, celo paniko nardila.Mene do dohtrja in sm mela začetk plučnce!baba trapasta neumna!in pol sm mela opravičilo za 600 metrou do konca šole, da ne rabm tečt.
v srednji pa tud, ko smo mogl tečt kuperja, brez kakršnihkoli priprav, ogrevanje dve minute,ajde vozi in laufej in če nisi prlaufu v točno določenem času, sam poprauc.WTF???in je mel pol razreda opravičila za kuperja, pa je tekla prfoksa sama s še enimi parimi učenci, ki so bli tko al tko športniki.Neglede na use, pač nevem, je treba met neke priprave,ker prčakvat od usazga da bo kr prec teku nevemkolk v določenem času, je mal prfukneno.Ni čudn da ful folka šprica telovadbo.
je meu pa en kolega ful hudga osebnega trenerja, sicer drazga k sto matr (30€ ura

), in sta šla čist postopoma...najprej nevem dvesto metrou počas, pa pol 230, pa 250,.....In model dons preteče deset kilometrou v šusu,brez nekih ornk naporou, pa prej ni mogu sto metrou normalno pretečt.nauču ga je dihanja, šla sta postopoma, se pravilno ogrevala, itn...tist v šolah je pa itak sam crap!