softTouch napisal/-a:jaz sem bila včasih enaka, se pravi sem vsako dvoumno situacijo v kateri je bil fant premlevala do nezavesti in se spraševala kaj je bilo v resnici. ampak sem ugotovila, da tako ne prideš nikamor...
Seveda ne prideš nikamor. Kaj pa maš za premlevat? Ali stvar dopuščaš ali ne. Žurko npr dopuščaš in ne premlevaš, kaj je počel na žurki. To, da se kava zavleče v pozne ure in potem moj prespi pri prijateljici, ne dopuščam niti ne bi premlevala.
softTouch napisal/-a:ja, seveda lahko dotična punca pusti fanta, ampak kaj bo s tem v renici rešila? tudi pri naslednjem fantu se bo spraševala, kaj če me ja fant prevaral ko je šel na novoletno zabavo s sodelavci in sodelavkami in ga ni bilo domov do x ure zjutraj? kaj je delal na fantovščini? kje je bil, ko je proslavljal rojstvo otroka in je bila ona v porodnišnici?
Rešila se bo fanta, ki ma drugačne predstave o vezi in zaupanju kot ona. In še nekrat...zakaj to, da ne dopuščaš, da fant spi pri pirjateljicah enačiš s tem, da se sekiraš, da dragi nateguje žensko medtem ko ti rojevaš? Fantovščina je fantovščina, kava je kava. Na fantovščini naj bi delal stvari, ki pašejo na fantovščino (in ne premlevaš, ali je prijel striptizeto za rit al ne, al je spil enga Jacka al celo flašo...). Na kavi naj bi delal stvari, ki pašejo h kavi. In sleep over ni ena od teh. Konec.
softTouch napisal/-a: in še 1000 takih situacij se bo pojavilo, če bo z njim v dolgotrajni zvezi, med njimi tudi ta, če bi ji fant rekel da bo šel na žurko, se ga napil in zato tam prespal. pa bi takrat vedela, kje je prespal in kaj je počel?
Ne, nebi vedela, kaj je počel, vendar mu zaupam in me ne bi skrbelo, da bi počel kaj prepovedanega. Prespati na žurki ni prepovedano. Prespati po kavici s kolegico pri kolegici je prepovedano. Simple as that.
softTouch napisal/-a: ne pravim, da je fant naredil idealno potezo, ker je prespal v postelji s kolegico, ampak svoji punci je to povedal in ta ni zadovoljna z odgovorom. torej mu preostane samo laž? ali pa bosta šla narazen dva človeka, ki bi si lahko ustvarila življenje skupaj, zato ker je fant enkrat prespal v postelji pri drugi? na zagovarjam nobene strani, ampak včasih je treba upoštevat, da stvari večinoma niso samo črno-bele
S človekom, ki gre na kavo s prijateljico in potem prespi pri njej, si ne bi hotela ustvariti življenja. In tudi to, da bi mi povedal, pač ne spremeni situacije. Od njega pričakujem, da se domov odpravi pravočasno in da ne spi po tujih posteljah, razen v primeru žurke in alkohola.
Črno, belo ali sivo. Če reče, da gre na eno drinko s kolegico, gre na eno drinko s kolegico (ne da z njo preživi večer, noč in jutro). Če mi pa reče, da bi šel s kolegico na kavo, potem pa prespal pri drugi samski kolegici, pa ne rabim ne črne, ne bele in ne rdeče, da ga pošljem v tri pm