Matura [Združena tema]
še tako upaš, matura iz matematike ne bo lahka. Nikoli ni. Četrti letnik je sicer osnova (odvodi in integrali) in bo ziher not. Naša prof ''garantira'', da bo na višjem pogojna verjetnost. Bomo videli, če se ne moti. Drugače pa, vektorji, geometrija, kompleksna št. pa funkcije so osnovni primeri na osnovnem nivoju. Samo ena formula, vstaviš in že maš rezultat.(pri večini nalog) 

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
gaby_ napisal/-a:še tako upaš, matura iz matematike ne bo lahka. Nikoli ni. Četrti letnik je sicer osnova (odvodi in integrali) in bo ziher not. Naša prof ''garantira'', da bo na višjem pogojna verjetnost. Bomo videli, če se ne moti. Drugače pa, vektorji, geometrija, kompleksna št. pa funkcije so osnovni primeri na osnovnem nivoju. Samo ena formula, vstaviš in že maš rezultat.(pri večini nalog)
jst tud mislm d bo pogojna na višjemu nivoju. k zadne leta ni bla. upam d se motm
~NIA~ napisal/-a:1 enoto (kar je 4 kvadratke)
Enota je lahko tudi 1 kvadratek ali 10, kokr pač vzameš. Kokr se pa spomnem, je pa na maturi že narisan koordinatni sistem, kjer so tudi označene enote.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
^^ Mah men je mata še usejen težka...pa še skor nč se ne spomnem, ful sm pozabla
Dons zvečer se bom formule u pojstli mal učila predn bom šla spat
Drgač pa ne znam (še) vektorjev pa integralov...upam da mi usaj mal uspe poštekat. Ostalo znam pa tko-tko...bl za en drek..ampak upimo na lahko matematko v soboto. Dons sem se že tok presekirala, ene 3krat sm že skor u jok padla zarad te klinčeve mate.

Dons zvečer se bom formule u pojstli mal učila predn bom šla spat

Drgač pa ne znam (še) vektorjev pa integralov...upam da mi usaj mal uspe poštekat. Ostalo znam pa tko-tko...bl za en drek..ampak upimo na lahko matematko v soboto. Dons sem se že tok presekirala, ene 3krat sm že skor u jok padla zarad te klinčeve mate.
buubbika napisal/-a:Je kako je zdaj s temi točkami?? Jih dobimo vsi vse, al samo tisti, kateri niso mel pol??
če že, pol dobimo vsi vse točke, bi blo pa pomoje najbl fer da unim k niso mel vseh prilog priredijo kriterij kokr je tud g. Zupanc omenu, ker če dobimo vsi vse je to mal ne fer, ker
1.recmo en k je imeu polo pa je narobe rešu bo pol kr točke dobu
2. ni rečen da bi vsi tisti k niso imel priloge prov rešil
3. na slabšem so pol tisti k so to imel prov rešen, sj se jim to znanje "iznič"
Damyanchyka js tud upam da bo osebno pismo, laži je napisat velik, pa še ni unih fraz pa vikanja
ma kera tu gor jutri nemščino na maturi?.... jaz se namreč nisem še čisto nič uila, samo zgradbo uradnega pisma sem si pogledala... če se mi tak ne da... sicer pa itak en vem kaj se ploh lahko učim, če pa za tekste tak en veš kaj dobimo, pismo, esej, spet kakšne teme bojo oni dali... slušno tudi ne moreš nič vedet... edino slovnico mogoče lahko malo vadiš... ampak še tam se znajo zgodit primeri, ko lahko recimo fuuul vadiš slovnico, ap še boš na koncu zajebal... tak da jaz res pojma nimam kak bom nemščino skup spacala 

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"