-* bom postal stric, kar je lepo, tko luštno, družina se širi
-* sem imel dva tedna dopust, sem šel v Goriška brda za nekaj dni, delal na obali nekaj dni, in bil zdaj tri dni v Prekmurju.
-* se v Prekmurju počutim res vredu, tam sem služil vojsko, in mi je ravno tok vse poznano, da mi je vse v easy in udobno.
-* sem vesel za Muro in Mursko Soboto, bil nekajkrat na tekmi, in je res super vzdušje.
-* sem v velikemu stresu, že dve leti iščem neko trdoto pod sabo, in to da bi se mi zmanjšala količina velikih odločitev, in mi ne uspe.
-* sem nekako prišel do tega, da lahko en študij opravljam samo redno, torej dopoldan, popoldan bi pa moral najti delo s skrajšanim delavnikom.
Razliko bi lahko pokrival iz prihrankov, in dejstva da mi ne bi bilo treba plačati magisterija. Vseeno je zoprno, ker imam hišo, in veliko stvari, kar bi pomenilo da bi moral dve leti res stisniti.
Še dobro da nisem popolnoma opremil hiše, zgradil kup dodatnih objekotv, kupil motor

.
-* v glavnem, spet sem na tisti točki, kjer bom moral staviti nase, in res pokazati če nekaj hočem...v časi Korone, sem se kar vlekel nekaj naprej, ampak brez neke velike prelomne točke. Zdej je kle, in moram pogruntati stvari.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.