- aja, kar se mene tiče pri zvezi, premor itak, da ni bil namenoma, ok v prvo se ne spomnim točno, kaj je že bilo, najbrž sva se skregala, ni pa noben od naju imel v tistem času prvega premora nič z nobenim drugim. V drugo se spomnim dobro, da je bil premor, ker sva se skregala in potem enkrat spontano prišla nazaj skupaj. Zdaj, da bi jaz koga namenoma spraševala, zakaj nista imela nobenega premora, se mi ne zdi običajno, se zavedam, da ni, sta bila pa oba premora pri naju v prvi polovici 20ih.. Je samo ena od kolegic imela en premor z enim od partnerjev, je potem z njim končala in je z drugim..
- sem verjetno kao bolj jaz kriva, da sva šla narazen, ko sva šla. Po njegovo, če ne bi bil z mano in bi bil s kakšno drugo, bi zdaj že bolj odraslo živel skupaj že veliko časa, ali nekaj takšnega. Je on obrnil 27 pred kratkim, ravno je izjavil, da je mislil, da bo pri teh letih že živel s kakšno in bil malo bolj ustaljen.
- nimam pa sicer nobenih pravil v glavi, tako in tako mora potekat zveza, da je dobra. Ali tako in tako moraš začeti, da je res to to. So različne poti za moje pojme. Čeprav glede kakšnih drugih stvari z zvezami povezanimi, pa nimam odgovorov na vprašanja.
- se spomnim, ko sva bila s prvim fantom pri babici od njegovega best frenda, skupaj z njegovim best frendom in njegovo. Ta babica- 'nona' v bistvu, iz Kobarida, ki mislim da se sicer nekaj ukvarja s poezijo, mogoče erotično poezijo (sem že malo pozabila, ugl. taka bolj moderna nona), vem, da nama je razlagala, kako je imela nekega drugega fanta in je spoznala bodočega moža in si je neki rekla, da ta bo pa njen in nekako je šla za tem in potem bila skupaj s tem novim, ki je postal njen mož.
- zdaj ne bom več o tej temi razmišljala, ker imam preveč, ne morem več, bom malo pustila vse skupaj za kakšen teden, kot sem dobila nasvet.
- bom pa mogoče pogledala kakšen, par videov neke terapevtke o razmerjih, sicer ne bom se mučila s svojim primerom, ker ne morem več o tem, ampak samo tako splošno bom razmišljala o idejah na to temo.. Preden se lotim službenih zadev.