ajd dobr Sava, sam če maš sam enga prou ne dobiš niti ene pike ane.. na zemlevidu je bla še sora označena, tko da mam usaj eno piko..
no zdej mam use..
aja btw, kere so ble še naloge k so se navezvale na tiste priloge? (pozabila sm že)
Ja sej kšne reke so še ble? Prou pozabla sm...
Glede unih prilog. Bla je še una naloga, kjer si mogu napisat, kšn tip vasi je u enih dveh krajih. In mislim da nič več...
aja tipi vasi pa em, zakva v nekaterih delih preveč kmetujejo, k je blo obarvano, pa menda še triglavski narodni park ane?
pa Lendava in Jesenice, zakaj so narodno pestri al neki tazga?
men se zdi daj blo to..
ŽuŽa napisal/-a: En uprašanje: npr da jst pišem en predmet bolj slabo. A grem pol jst septembra lahko pisat samo ta predmet al morm celotno maturo?
Če mas recimo en predmet 45% pa enga od glavnih 3, mas pozitivno. (Teh 45% je odvisnih od krivulje, lohk je manj procentov lohkp pa več.)
Če maš po 45% greš jesen delat samo ta predmet, in če maš 2 negativna, gres tud samo tadva predmeta pisat.
No, pa smo na pol mature. Zgodovina je kr šla, edino druga tema je bla kr neki. Skos sm upala, da bo ta tema, ampak ko sem dobila polo, mi ni blo več všeč, da sem jo dobila. Srednjeveška mesta in podeželje je blo pa cool.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
ŽuŽa napisal/-a: En uprašanje: npr da jst pišem en predmet bolj slabo. A grem pol jst septembra lahko pisat samo ta predmet al morm celotno maturo?
Če mas recimo en predmet 45% pa enga od glavnih 3, mas pozitivno. (Teh 45% je odvisnih od krivulje, lohk je manj procentov lohkp pa več.) Če maš po 45% greš jesen delat samo ta predmet, in če maš 2 negativna, gres tud samo tadva predmeta pisat.
Če maš pa več kot 2 negatino pa vse se enkrat.
ja to je pol nearly pas, k ga je nam dajala že med testi v šol pr matematki da ni blo treba ponavlat..
tko sm jst enkrat, ko mi je mankalo 6 točk do 2 (halo?) dobila 2 (kao nearly pas).. sam pač, da ni blo treba nikol ponavlat testa