Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs Beauty »

Mahagonij napisal/-a:Men predvsem ni jasno kako lahko ZENSKI kondom kvari uzitek.

Glede na to, da nisi ženska, tega tudi ne moreš vedet. :D :wink: Je kar precejšnja razlika med seksom Z ali BREZ kondoma (iz našega zornega kota), čeprav mene osebno kondom definitivno ne moti. Prej je ovirajoče za moške, če v navalu strasti gre vse kot po maslu, potem pa pride na vrsto iskanje in natikanje kondoma, kar upočasni vse skupaj, tudi če si v tem zverziran v nulo. :D Ni tako spontano, drugače pa ne vem, kako ste nekateri lahko tako brezbrižni do kakšnih spolno prenosljivih bolezni. :?
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

lorelaj napisal/-a:Mahagonij, zase lahko rečem, da mi kondom nekoliko kvari užitek. Pač čutiš to trdo plastiko, ne glede na mokroto. Veliko dalj časa traja, da mi pride, tudi se je že zgodilo, da me je kdaj umes minilo. Sicer se to ne zgodi pogosto, ampak razlika je in to 100% ne samo v glavi. Tako da lahko trdim, da tudi ženskam kondom kvari užitek. Vsekakor pa bolje z, kot pa sploh ne. :D

Evo, isto meni. Jz tud dobesedno čutim tisti plastiko in učasih me prau mine. Sploh pa (kot je blo že n povedano) ni iste spontanosti (razen, če ga tip nima že od jutra gor Slika ). Lahko, da mi pr tem pomaga dost psiha, ampak dejansko čutim kko se mu kožca premika, ko sm na KT in to mi poveča užitek. Možno, da so tud kondomi (oz. dejstvo, da midva zbereva tadebele) krivi, da čutim dost manj. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Ko tako berem poste uporabnic v smislu NO WAY, nikakor ne zaupam metodi umika, ugotavljam da dejansko punce ne zaupajo svojemu tipu... :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Hmm tuki ni fora v zaupanju, zaupam mu, sam lej nikol ne veš, torej zakaj bi tvegala?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ne, to ni nič povezano z zaupanjem fantu. Vsaj pri nama ni tako. Moj se tud ne želi tega it, je čisto preveč tvegano. Sploh ne pomisliva na to, ker to nama sploh ni opcija.

Js enostavno ne bi bila sproščena tudi na fantovem mestu, ker kaj pa veš kako je s predsemensko tekočino. Ni šans, ne zdej. Pomoje je potem drugače ko že imaš familijo in si ustaljen.
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

BHawk napisal/-a:Ko tako berem poste uporabnic v smislu NO WAY, nikakor ne zaupam metodi umika, ugotavljam da dejansko punce ne zaupajo svojemu tipu... :?

Tole je pa kar precej zgrešeno mišljenje. :wink: Zakaj bi, mlada kot še sem, tvegala (isto on), ko pa nama ni treba?
Zadnjič spremenil Mrs Beauty, dne 02. Maj. 2009 19:21, skupaj popravljeno 1 krat.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

BHawk napisal/-a:Ko tako berem poste uporabnic v smislu NO WAY, nikakor ne zaupam metodi umika, ugotavljam da dejansko punce ne zaupajo svojemu tipu... :?

Sepravi vidva to metodo prakticirata, ker mu 100% zaupas da je vse semencice prihranil za izliv zunaj tebe in je iz predsemenske tekocine vse pobral ven? :D :D Kaksne traparije no. :P
Verjetno si bolj mislila glede spolno prenosljivih bolezni (upam). Glede tega mu popolnoma zaupam (pa ceprav se ne jaz, ne on nisva testirala ... pac stalen partner itn.) in ce bi bila to edina stvar ki bi grozila ob neuporabi zascite, bi bila druga zgodba. Pri potencialni nosecnosti pa nima ne/zaupanje nic zraven.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Kot MOŠKI lahko rečem da če mi dekle reče da mi zaupa, potemtakem se še bolj potrudim in pazim na to da ne ejakuliram vanjo, ampak ga raje dam prej ven (zlasti če je ona že doživela orgazem) in potem ona dokonča zadevo. Je pa res da osebno poznam dovolj tipov ki imajo dolgoletne partnerice in rečejo da pazijo, ampak velikokrat je to samo fraza kar tako. Potem pa letanje okol za tabletko.

Pa naj razjasnim; urolog v KC mi je potrdil da v predizlivu ni semenčic, ki bi bile sposobne oploditve. Se pravi so to bolj "slepi naboji" kot pravi plavalci :P Ko sem ga vprašal če ma kak trden dokaz, mi je rekel da prihaja predizliv iz "že-pozabil-kako-se-reče" žlez in da nima direktnega stika s spermo. Je pa seveda opcija da se spermiji zadržijo v sečovodu in da jih predizliv "pobere" s sabo... Bom vprašal urologa kako se reče tej žlezi. Ko zvem potem povem ;-)
Zadnjič spremenil BHawk, dne 02. Maj. 2009 19:50, skupaj popravljeno 1 krat.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Si sploh ne predstavljam, da bi bil tik na tem, da mu pride in da hitro odskoči in špricne po rjuhi, še huje, da bi si ga z roko do konca. Kaj potem me lahko rečemo, da ve(oziroma tvoja ženska tebi) ne privoščite tipu užitka, da mu pride notr(s kondomom ali ne)? Zaupanje nima popolnoma nobene veze, konec koncev tud ni nujno, da si v nulo sposoben kontrolirat izliv.
It was forever..but it didnt last long..
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Hah, da ga da ven pred orgazmom ... je pa lažje natakniti kondom in guma zadrži odvečni material :D Kompliciranje ...
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

BHawk napisal/-a:Kot MOŠKI lahko rečem ...

Ups. :oops:
Sori, nicka sploh prebrala nisem, sem samo po deklici na slikci sklepala. :D :D

Jah, nevem no. Js vseeno ne upam tvegat. Tud ce recejo da ni semencec. Nikoli ne ves. :D In ce lahko jemljem KT, zakaj pa ne. Vsaj zivcnih vojn nimam vsak mesec.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

..Evelyn.. napisal/-a:...konec koncev tud ni nujno, da si v nulo sposoben kontrolirat izliv.

O, pa je možno...
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Ah no, ne bit tako prepričan v to. Če je možno, potem ne moreš uživat, ker misliš samo na to, da se ne zgodi tisto, kar se ne sme. Če pa ne misliš na to, pa se očitno preveč zanašaš nase, kar pa se lahko v trenutku spremeni. :wink: Meni se tabletke ali/in kondom zdijo še vedno najbolj varni.
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

BHawk napisal/-a:Pa naj razjasnim; urolog v KC mi je potrdil da v predizlivu ni semenčic, ki bi bile sposobne oploditve. Se pravi so to bolj "slepi naboji" kot pravi plavalci :P Ko sem ga vprašal če ma kak trden dokaz, mi je rekel da prihaja predizliv iz "že-pozabil-kako-se-reče" žlez in da nima direktnega stika s spermo. Je pa seveda opcija da se spermiji zadržijo v sečovodu in da jih predizliv "pobere" s sabo... Bom vprašal urologa kako se reče tej žlezi. Ko zvem potem povem ;-)

Me je matralo, tako da sem šel "preučevat" lastno anatomijo (v knjigi seveda). Zadeva se imenuje bulbouretalna žleza ali Cowperjeva žleza . Podrobnejši opis s slikami http://en.wikipedia.org/wiki/Bulbourethral_gland (v angleščini)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

BHawk napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:...konec koncev tud ni nujno, da si v nulo sposoben kontrolirat izliv.

O, pa je možno...

OK, možno že je, verjamem... Ampak... A ti ni bedno, ker moraš ob vrhuncu usega ga povleč ven in dokončat na roko/njena usta? Sori, meni to ni užitek. In raje se pozabavam s kondomom, ga nataknem tipu malo pred koncem, potem pa spet veselo na delo! :)

Probala sem že tako, da je tipu pršlo izven mene, ampak sori, niti meni ni bil užitek...
Odgovori