Se mi zdi da ji ful paše nosečnost Drgač se mi pa njena rit ne zdi nč posebnga-rit kot rit očitno že mora bit nekaj na njej, da je cela tema o njeni riti
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ja, mark je vedno bolj suh in nič mu ne paše. včasih je bil "normalen", zadnje čase pa opažam na slikah, da v obraz zgleda ful bolan. mogoče je, ampak upam, da je le stres. jen je pa na teh slikah res lušna. nosečnost ji "dobro dene" .
Ja, njena rit je fantastična! Tako ali drugače - če ti je všeč ali ne, buri duhove in moško domišljijo. Meni kot ženski je super seksi, cela njena postava je huda, obraz pa takooooooooo prisrčen ko se smeji in pa fatalen, ko se našobi! Ampak to samo, ko je Miss Lopez uštimana, najbl pa v videospotih...Vsi vemo, da je realnost precej drugačna in verjetno mi Lopezka v živo sploh neb bla všeč: Tako mickena, kratke noge, na njih pa zelo izbočena rit!