ajaa...sori kt ti lažm Rolling Eyes Rolling Eyes ma ni mi treba vrjet pa svojga otroka boš tud ti vzgajala ne js..pa bod še vedno takega mnenja sam ne mi pa govort, da je okol nas vse v rožicah (že ti to teorijo ovržeš)..pa ne pravm, da so samo cigani revni, samoo RES nism mela še pred vrati žida (nism verna, tk da me ne mot), američana, britanca, slovenca (a je važna narodnost??), črnca (mam sošolca, pa se rees dobr štekamo)..pa že če bi ta stara barbura pršla mal lepš prosjačt, ne pa da ji ni všeč kar ji daš in pa da ti ugovarja..ja soorii..ti tk men, js tk teb..sam mi itak ne vramš, da se je tako obnašala tako da brezveze se ubadat s tabo...
tega pač ne morm vedet ali govoriš resnico ali ne.
okol nas mariskej ni v rožcah seveda ne, in če po tvojem jst ovržem to teorijo, sploh nevem kaj naj za vas rečem
raznih židov in britancov je pa pri nas bolj malo in če so že so turisti..jst sm doživela fehtanje enga angleža ker mu je zmanjkal evrov za bus, mel je sam funte..pa sm mu dala žeton.in glej ga zlomka ni se svet podru.tud če bi rom stopil do mene s takim namenom bi isto naredila...nebi ga pa poslala v tri pm, mu loputala vrat pred ksihtom in podobne zadeve, ker to pač ni človeško, niti lepo, niti pogumno, niti nič!
možnost si pa vsak ustvari sam..me zanima kdo bo sprejel v službo človeka brez izobrazbe..aa?? ja nevem, očitn ti, ker so nekateri dobri po duši! pa ne govorim, da nekateri nimajo pomislekov o njih zarad njihovega porekla (med nami krož veliko zgodbic..a neda??) sam še zmerm so si pa v prvi vrsti SAMI KRIVI!
hja, mislm da niso vsi sami krivi..zato meniš tako, ker ti niti mal ni jasno in ker hočeš da je tako...samo poglej vse te uboge romske otroke.kaj si je on sam kriv da ne hodi v šolo in da nima izobrazbe?no povej mi kje tukaj tiči njegova krivda?tle ni nobene njegove kride..oni so že po naravi ko se rodijo ubogi revčki in potem še tako naprej..že mogoče da se najdejo taki starši ki bi ga z veseljem vpisali v šolo, pa nikakor nimajo denarja niti za kuli, kaj šele za knjige!oni izhajajo iz takih familij..to je pač enkrat bilo tako in se vrsto let razvija v določeni rodbini..pa ne govorim zdej o tistih ki fehtajo, prevažajo se pa z mercedesi, ampak o tistih kateri so zares revni..teh je pa malo več.če bi bli normalno z denarjem sigurno nebi brskali po kontejnerjih za štcunami za kosilo.njim je prioriteta da za kruh dobijo, ne pa da knjige kupujejo..kaj bodo pa jedli?nič..važna je izobrazba a ne..nekje pač ne gre tako...in zato mi gre blazno na živce ko nekateri posplošujete vse skupaj in vse proglasite za iste, kar je pa daleč od resnice..resnica je precej tragična.
če se vrnemo k krivdi o neizobraženosti..omenila si dva glasbenika..svaka jima čast da jima je ratalo..ampak nimajo vsi takih talentov niti volje..zakaj?ker te pač življenje takega naredi..če nimaš nič, težko postaneš nevem kaj velikega..in to manjka nekaterim ljudem da razumejo!sploh pa je po ljubljani veliko romov invalidov, brez nog, brez roke, nekateri celo brez obeh udov naenkrat...kam pa naj gredo oni delat?kdo jih bo vzel?še normalni invalidi težko težko dobijo službo, kaj šele potem rom za katerega pač velja da je nesposoben, dakrade, da laže, itd itd...s tem da je čist možno da proseči nima niti enega slabega namena...
in jst v svojem podjetju zihr nebi gledala na vero, narodnost, barvo, stereotipe, ampak bi preučila človeka če je res tisti katerga hočem za delo..pa zarad mene če je shrek, me sploh ne briga, ker pač ne gledam po teh zadevah...
kar so uni romi povedali o brezdelju, uživajo ob lenarjenju itd...jst tud uživam v lenarjenju in brezdelju..pa ne verjamem da osbtaja kdo ki ne

ni pa to pset res za vse skupaj...veliko romov je v slovenijih pridnih, delajo, se šolajo...ker imajo možnost..nekateri je pač nimajo...
stereotipi so pa zame po večini vsi zgrešeni...in žalostno ej to da folk vsem verjame...ta je tak ker je tak un je tak, tret je tak....ja itak..tak kot je eden, potem so pa vsi a ne?
aja sorrri kt so bomboni pjača..dj f** nooo, dobr bom naslednič zdirjala v bajto delat big sendvič..sam neki me zanima: kk bi ti to cganko prepričala, da te počaka zunej..ti se sploh ne zavedaš kk te ženske siljo v bajto...a bi ti mogoče pustila odklenjena vrata...pa pomožnost kšn krompir njej pred očmi...sorii..še kr sm istega mnenja: NE!..maš še kšn dobr argument, da ga spremenim?? (kt zaenkrat mi še noben ni biu všeč)
od minusa kile krompirja me zihr nebi pobral..če bi kradla, bi se poklicalo policijo..simpl k pasulj
in seveda bi zaklenila vrata...jst v moji hiši ne pustim nobene tuje osebe razen tanajboljše prijatelce in fanta brez nadzora...tolk o zelohvalnih slovencih, ki so mi iz sobe izmaknili že marsikatero stvar...in to znanci...kaj boš pa zdej rekla?da so samo romi taki?da slovenec pa že nebi naredu tega..ohja, pa še kako je res.
pa ta tvoj: fehtajo za preživetje..lahko kar mirne duše spustiš !
ne ne pri nas pa ni revščine, nekateri roi res niso reveži, vsi imajo denar, vsi so bogati, naj gredo delat, brez noge roke, al pa brez vsega...

brez komentarja!