Spletne trgovine
LioraBat napisal/-a:no če kera misl naročit še prek boohooja mi nej piše na ZS da se zmenmo!
jaz sem ta mesec čist preveč na http://www.fragrancedirect.co.uk/ in ebayu pustila. tko da če mi bo nasledn mesec kej všeč te kontaktiram

buubbika napisal/-a:No, da ne bom OT: tale trgovina ima zelo lušne stvari, sploh ne drage! Amapk, poštnina vse "pokvari" in se ne splača. Razn če hočeš met kako obleko, ko je noben nima...
če si naprimer že sam dva delita poštnino, pride 5 euru na osebo, to se mi pa ne zdi nekej velik. mislm da ma še laredoute tm okol 5 poštnino...
Sej ni tak grozna poštnina. Ima kar večina trgovin iz UK približno take.
Bom pa v kratkem naročila kakšno knjigo z The Book Depository. Ni poštnine, cene so super, izbira precejšnja.
Imam pa tudi z spletno trgovino Lonely Planet dobre izkušnje.
Bom pa v kratkem naročila kakšno knjigo z The Book Depository. Ni poštnine, cene so super, izbira precejšnja.
Imam pa tudi z spletno trgovino Lonely Planet dobre izkušnje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Komunikatorka
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
hejla, jaz imam pa eno vprašanje
ime mogoče katera izkušnje s kupovanjem preko ebaya - iz amerike? stvar je taka, da sem v optiki našla popolna očala, ki pa na žalost stanejo 320€, kar pa je malo preveč za mojo denarnico. enaka očala sem našla na ebayu, cena je 177$ + 29$ poštnine, kar je približno 165€. zanima me ali je ta znesek vse kar bom mogla plačati, ali mi bodo zaračunali še kako carino, al karkoli drugega?
hvala za odgovore
ime mogoče katera izkušnje s kupovanjem preko ebaya - iz amerike? stvar je taka, da sem v optiki našla popolna očala, ki pa na žalost stanejo 320€, kar pa je malo preveč za mojo denarnico. enaka očala sem našla na ebayu, cena je 177$ + 29$ poštnine, kar je približno 165€. zanima me ali je ta znesek vse kar bom mogla plačati, ali mi bodo zaračunali še kako carino, al karkoli drugega?
hvala za odgovore

To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
+ 20% DDV + 3,5% carine (popravljam 3% stopnja dajatve)
Vsaj tako sem jaz najdla. Plus ene 4-5€, da sploh obdelajo to
Podroben uradni list o vseh možnih stopnjah dajatve (880 strani
)

Vsaj tako sem jaz najdla. Plus ene 4-5€, da sploh obdelajo to

Podroben uradni list o vseh možnih stopnjah dajatve (880 strani

Zadnjič spremenil *mala*, dne 30. Maj. 2010 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.