Leaa* napisal/-a:Jaz pa obožujem svečke, dišeče palčke in raze dišave, parfume. Za te stvari porabim celo bogastvo. Najbolje se počutim v prostoru, ki omamno diši.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Dišeče svečke, kakšne peneče kopeli ali bath bombe iz Lusha , še posebaj zdaj ko prihaja december, in vse diši po praznikih. Potem pa seveda čevlji, makeup, lakci, ... :$ Bi se našlo tega!
Leaa* napisal/-a:Jaz pa obožujem svečke, dišeče palčke in raze dišave, parfume. Za te stvari porabim celo bogastvo. Najbolje se počutim v prostoru, ki omamno diši.
se podpišem pod tole....če je pa kaj lepšega kot omamno sladko dišeče svečke, ..pa t ambientna svetloba v flatku.... si grem kr prištimat
raznorazne pi***rije, ki jih ne rabim. Od bižuterije do torbic, sončnih očal, make-upa in drugih modnih dodatkov.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Ponavadi si ne kupujem nič, ker ne maram nakupovanja,ker pa obožujem knjige z veseljem kaj preberem.
Pa ker sem sladkosneda si rada privoščim čokolado,sladoled, v tem letnem času pa občasno še vročo čokolado.