Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

drugače je, če s tem odraščaš, ko si dejansko še otrok. imaš par prijateljev, s katerimi se družiš več let, še iz vrtca. in pol eden za drugim odidejo v slabo družbo, podredijo si te, za zajebancijo si jim.. izogibaš se jim kakor lahko, sam ker so to sošolci ne pomaga glih. če kej poveš učiteljem itd. "ignoriraj pa bo", mal jih naderejo, eni govorijo da so oni v resnici boge žrtve lastnih živcev in jim je treba pomagat itd.. in kmal se začne še na fizični ravni, mal se še drugi pridružijo ker je pač zabavno, zastrahovanje, poniževanje itd.. in to pri letih ko najbolj odraščaš in ti najbolj ostanejo v podzavesti. že sama šola je bolj zapor kot šola, še zdaj.

komot oprostim napake, stvari ki jih človek počne pod stresom itd.. to res ne pomeni da je človek slab. ampak te tipi ki sme jih jaz prebavljal.. pure EVIL. to so eni tistih ki se še nad živalmi znašajo, delajo sranje sam iz zabave, sadisti. takim se ne da oprostit. tak more enkrat dobit lekcijo.

sej ne da bi imel neke travme zarad tistega in vsak dan mislil na to, ampak vpliv name je bil ogromen. saj sem tudi sam od sebe mal zadržan, ampak tist občutek ko te nekdo načrtno poniža, posmeh, občutek da nisi nič vreden.. včasih sem se zjokal, danes bi znorel, v vsakem primeru je hud stres ki ga za nobeno ceno nočem doživljat
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Kot prvo, res mi je žal da se ti je to dogajalo. Res.

Tudi jaz imam nekatere vzorce še iz otroštva, ko sem bil otrok (8-9) sem bil res dober igralec klarineta, vsak dan sem ga igral ure in ure in oboževal sem glasbo.
Ampak dobil sem neko učiteljico klarineta, ki je bila res dobra glasbenica, a zelo slaba pedagoginja.

In drla se je name, vsako uro, za vsako napako se je drla, moral sem ponavljati 100x dokler nisem naredil prav, ni me spustila domov dokler nisem nekaj naredil prav.
In jokal sem vsako uro, igral sem in jokal...kar tresel sem se pred vrati ko sem čakal. Verjemi, rabil sem 2 leti da sem povedal očetu, in potem je nekoč oče stal pred vrati, slišal me je jokati, stopil notri...mi prijel klarinet in ga vrgel v smeti, in nikoli več je nisem videl.

In zdaj, skozi leta..sem ugotovil da sovražim dretje, dejansko se v meni prižge neka jeza, češ name se ne bo noben drl.

Tako da, te razumem.

Tudi jaz, sem bil v OŠ vedno tisti šibki, piflar...samo zato ker sem imel očala, folk se je kar spravljal name, učitelji sploh za športno so me imeli za šibkega, neprestano so me primerjali z očetom ki je briljanten športnik.

A veš zakaj jaz sovražim ekipne športe? Zato ker sem bil vedno zadnji izbran za ekipo, ali pa sem bil na klopi.
Totalno bedno, ampak ta vzorec je v meni še vedno ostal, percepcija da sem šibek.

In tudi sedaj, sem pripadnik bojnih enot...folk bo še vedno gledal name kot šibkega, ker imam očala. Vem da se sliši, totalno idiotsko, ker je...ampak tako je. In ne, nisem vojak zato da bi bil tough, ampak ker imam rad to delo.

In včasih me je to res prizadelo, zdaj pa me veš kaj? Boli me k***c, kaj si ljudje mislijo o meni, pa če mislijo da lahko hackam v Pentagon, boli me k***c če mislijo da ne morem dvigniti liter mleka.

Jaz sem takšen kot sem, in sem unikaten..tako kot je vsak med nami, in ne bom zdaj zaradi nekaterih ljudi postal nabildanec, ne bom šel na operacijo oči, ne bom nosil leč..ker imam rad svoje Ray Banke.
Nikoli ne bom postal nekaj, kar jaz ne želim biti.

Lej slovenc, so ljudje ki so ti pokvarili otroštvo...nosil si to breme, zdaj ga daj pa dol.
Kaj jim boš pa storil, jih pretepel, ubil...potem boš kazensko preganjan.

Zafukal so ti otroštvo, ni pa treba da ti zafukajo še odraslo življenje, tudi oni bodo dobili svoje, verjemi..vsak dobi svoje. Ti pa si bogatejši za veliko izkušnjo, res je huda...ampak verjemi, ko boš imel svoje otroke, boš njim pomagal..lahko pomagaš vsaki žrtvi nasilja, in ta izkušnja te ni naredila šibkega, zdaj imaš obrambo...in nobenemu se ne boš pustil da dela tako s tabo.

Pozabi kaj si bil, bodi to kar si lahko.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 27. Feb. 2014 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

2x
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Eno od bistev odraščanja je, da prerasteš otroške frustracije in začneš sam skrbeti zase na vseh področjih in prevzemati odgovornost.

Pri Slovencu je razvidno, da je fanta strah življenja in čaka ga še dost dela na sebi, da bo primeren za kakršnokoli zvezo, česar si želi.

Slovenc, predstavljaj si punco po svojih željah. Normalno, prijazno, simpatično. Zdaj se pa vprašaj, ali si taka punca želi nekoga, kot si ti sedaj, jeznega, sumničavega, zadrtega, sramežljivega, negativističnega...

Ne želi, kajne?

No, tvoja naloga je, da se spraviš v tako stanje, da si te bo taka punca želela. Potem boš blizu cilja, nič prej..

Privlačijo ustvarjalnost, samozavest, dobra volja, delo na sebi...ne pa sumničavost, negativizem, strah pred izkušnjami..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

če se ti zdim na forumu negativen bo to zato ker me cel forum j*be v glavo ;) sej dobro vem da tko delujem. sam tisti ki so me pa mal bolš spoznali pa poznajo tud mojo drugo plat :)

sem že spoznal še bolj jezno/negativno osebo kot jaz, zarad česar tud ni šlo skoz vse skupi in ja, res je, ni fajn. sam je tko, če sem jaz na koga jezen/sumničav, če mu en zaupam, mam vedno razlog za to - mi pač ni pokazal da me spoštuje, da je zaupljiv itd.. al pa do drugih, ni nujno do mene. če meni nekdo v rit leze, do ostalih pa je nesramen, mu tudi ne bom pustil blizu.

te otroške frustracije.. bila je neprijetna izkušnja. in pač ne moreš rečt "vsega si sam kriv, noben drug ni kriv" pač ne moreš. tako kot žrtvi posilstva ne moreš rečt "ja, prevzem odgovornost". posilil me res niso, ampak, ustrahovanje, žaljenje tistih kretenov pa tudi niso moja krivda. pa sem se tudi sam počutil krivo, ničvredno, da sem neki narobe naredil in si to zaslužim. ampak, nisem bil. zdaj lahko rečeš da prelagam krivdo na druge blablabla, ampak tko pač dejansko je.

me je pa naučil da ni vsak človek zaupanja vreden, ni vsak spoštljiv do drugih. zato sem pač previden. tudi kar se prijateljev tiče, tesnih in ne tok tesnih. ampak, partnerstvo je pa velik globja zadeva in tam ne mislim zajebat.

življenja me ni strah, ne več kot kogarkol drugega. sej nobenmu ni lahko. tud ljudi na katere se lahko kadarkol zanesem mam ob strani. je pa res to da sem osamljen, neki mi manjka in tud ne kipim od volje po življenju.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

Exit napisal/-a:pa tko btw. zakaaaaj misliš, da se vse ženske počutim bad po ONS? :D

Ne. Če je tip lep/atraktiven/zlo dobr za pogledat, torej alfa (dddduh), se boste še pohvalile, da ste s takim seksale. Če je tip kvalitete vredne samo za dejting, ok, ali nič posebnega, bog ne daj povprečen ali grd, potem vam bo pa bed. To je to, simpl ko pasul.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

ja itak. sj normalno. komu ne bi blo bad d vidi d je seksu z njemu/njej neprivlačno osebo? sam ne morš pa to zdj spet vrinit v svoj alfa kontekst. lep ni nujno takoj alfa. sploh ne.

obrazloži mi zakaj točke 1.,2., in 4. spadajo v alfa okvir. dejansko me zanima tvoje mnenje.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

TLDR napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:- sem dost presenečen nad puncam da tip prijazno besedo reče al pa CELO poboža pa se čist stopijo.. zakaj se men to ne zgodi?

lej to naredi izgled oz. seksualna/fizična atrakcija, kakorkoli temu rečeš. izgled = ogenj, besede = olje na ogenj. zdej če maš pa samo olje, si pa s tem ne moreš veliko pomagat. mogoče imaš z oljem največ šans pri kakšnem toplovodarju, da si z njim š.pak namažeš in te bo tako manj peklo.

- TLDR, blesave babe to srečuješ.. me pa ne preseneča, glede na to da na kurbišča hodiš.

Potemtakem je cel night life eno kurbišče. Saj je. Sicer pa ženske cel čaš strmijo k temu, da so vsak trenutek na najvišji možni stopnički na lojtri, in potem ko pridejo do velike višine (beri: alfa tip), se lepo kresnejo.

- zdaj sem potrt :/
- danes ponoč bom zadrgo na hlače do konca prišil, mogoče celo dokončal vse skup :) joj, hlače, vsaj one me majo rade <3

feel u bro

slovenc79 napisal/-a:- da ma TLDR prav, jaz sem pa pač idiot, ker mam še vedn upanje

Slika
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ah slovenc, ne sekiraj se, ti si tip moškega, ki si bo našel eno lušno deklico in bo potem celo življenje z njo. po tem, kar pišeš, zgledaš čisto simpatičen in sploh ne napačen :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Zvoncica napisal/-a:ah slovenc, ne sekiraj se, ti si tip moškega, ki si bo našel eno lušno deklico in bo potem celo življenje z njo. po tem, kar pišeš, zgledaš čisto simpatičen in sploh ne napačen :)

LOL. nice try. Če ti deluje simpatičen in sploh ne napačen, potem mu pa dej šanso pa se dobita. Ne bi šlo?Saj vem da ne. Kolikokrat sem že slišal ta isti stavek, pa ko sem ji rekel zakaj ne bi probala z menoj, je pa sledil tist "AAAAAAAmm..jaaaaaa...hm.....<vstavi neumen argument tukaj>". Izkazalo se je, da se je rajši šla pof.kat z enmu modelom, za katerega je nonstop govorila, da je kreten.

Lej, sprijazni se, da bo do konca 20ih suša in da se bodo babnice začele zate zanimat šele, ko se bodo postarale, pogršale in ko jim bo hkrati biološka ura pretekla. Takrat te bodo na kolenih prosile, če lahko njihove razvlečene in obrabljene p.zde polne kilometrine vzameš pod streho, pa še to bo problem, če ne boš imel dosti za ponudit (beri: denar, bajta, avto). Do takrat se boš še naposlušal neumnosti kakšen v redu tip si, kolk si simpatičen, kolk ono kolk ovo, nikoli jim pa ne bo padlo na pamet, da bi karkoli poskusile s teboj - bodo rajši jamrale, kako ni dobrih tipov in hkrati porivale svoje prasce, jeb.če.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Če je alfa, beta, omega teorija resnična, pol mora tudi omega grupo nekdo zapolnit, kajne?

Meni je za tipe, kot je slovenc, kristalno jasno, zakaj stopicajo na mestu. Model vsak nasvet, ki se ne sklada z njegovim pogledom, jemlje kot napad nase. Kaj boš pol takemu svetoval?

Hejterji bi lahko bili beta, ampak niti to ne morete biti, ker vas vaše hejtanje enostavno vključi v omega grupo. Napisal sem že, nobena ženska ne mara hejterjev.

Človek lahko še 10-krat napiše, kako to, da ne uspete videti na stotine, tisočine, normalnih parov, vseh starosti, vi boste še vedno trobili, kako alfe f.ukajo vse ženske, kot da so lokali tipa KMŠ, Cirkus..vsa resnica tega sveta.

In ja, ženske imajo rade prijazne tipe. Ampak prijazne TIPE; moške, ne prijazne fantke, ki se boje samih sebe.

Bojite se izrazit same sebe. Raje poslušate "alfe", ko vam ponujajo svoje anekdote, napihnjene preko vseh meja, kot da bi v stiku z žensko pozitivno izrazili SEBE; zato ponavljate, kako imajo rade kretene, zakaj imajo rade kretene...zato ker večina prijaznih fantov ne upa in ne zna izraziti sebe na zanimiv način.

Ali se pa z žensko pogovarjate jecljaje in kot da sta kolega, ja pol ni čudno, da gre ona k tipu, ki je bolj odločen in vrže karte na mizo.

Lahko začnete razmišljat o teh stvareh, ali se pa še 20 let jočete, kako vas je narava zjebala, ker niste črnolasi in visoki 190, meni je vseeno. Ampak, ko sem bil nazadnje v diskaču, nisem kaj prida videl, da bi ženske same hodile do teh tipov, ki naj bi bili alfe, so morali modeli kar sami do žensk in tudi kakšno poniževalno izkušnjo doživeli..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

džeki, česar ti ne razumeš je to da meni zveza ni igra z igranjem nečesa kar nisem, da bi v postlo spravil čimbolj nedosegljivo prasico, ki pali na izzive. in da taka pol misli da ji bo ta jebač potrebni potem zvesti možek in zajtrk v postlo nosil..

za večino je lajf sam neka igra brez pravil, vodi pa jo sam egoizem, to je to. cel svet deluje na tem principu in parčkanje ni izjema.

zvoncica, hvala ti za lepe besede, ampak TLDR ma prav. vse skupi je bullshit ki sem ga že miljonkrat slišal. lahko sem sam "varna hiša" za punce ki jih zjebejo alfe, da zacelijo rane. kar pa ne bom, raj zažgem vse kar mam pa še sebe zraven kot da se pustim neki prasici izkoriščat.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

^ Slovenc, men je pa tole tvoje pisanje tak žalostno! Res no, ne bit tak pesimist! Ne vem, v kakem okolju vi živite, ampak večina ljudi, ki jih jaz poznam, je čisto vredu, z vrednotami in moralo na mestu. Res, no.
Samo ti si se prepričal, da je (očitno) večina punc izkoriščevalskih prasic, čeprav po drugi strani pa dejansko ne spoznavaš deklet, vsaj predvidevam, ker na zmenke ti ni za hodit, razen če nisi prepričan, da je punca tvoj perfect match. Iščeš razloge/izgovore, zakaj ena NI prava zate.
Saj prav, da imaš predstave, kaka je tvoja sanjska punca, ampak tvoj način, kako jo želiš najti, ne vem, če je pravi.
TLDR pa v večini postov nakada, je zagrenjen osebek in ne, nima prav :P

Če ti deluje simpatičen in sploh ne napačen, potem mu pa dej šanso pa se dobita.

Ej, ma se stokrat raje dobim z nekom, kot je slovenc, kot z zagrenjencem, kot si ti. Sam sem kar par let starejša od njega, mal predaleč živim, pa še povabila ne bi sprejel, ker ne sodim ravno v okvire dekleta zanj. Preden vprašaš, zakaj ne :lach:
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

Joj, me prav zanima kje si naberete izkušnje s samimi takimi egoističnimi prasicami, ki jim je cilj življenja itak samo kako pof.kat čimveč alfic :gruebel:

Upam, da to ni na podlagi raznih diskačev (kjer sem, mimogrede, zadnjič morala 5x (!!) reči NE enemu vsiljivemu, tečnemu, podpovprečnemu dedcu, pa ne zato ker bi me za vogalom čakal alfa).
Če TLDR in ostali spadajo med take težake, ki samo čakajo, da bo punca dovolj pijana, da jo bo lahko zapel (če ne rata, se pa zgovarja na vesolje, gene, alfe, nepravilno lego zvezd), potem se sploh ne čudim vsej negativnosti in slabi samopodobi, ki jo premore :rolleyes:
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Ewyx napisal/-a:

Upam, da to ni na podlagi raznih diskačev (kjer sem, mimogrede, zadnjič morala 5x (!!) reči NE enemu vsiljivemu, tečnemu, podpovprečnemu dedcu, pa ne zato ker bi me za vogalom čakal alfa)

Ja sj, podpovprečni dec. Če bi bil hot, bi tudi odgovorila 5x z ne, na vprašanje "A bova brez kondoma?"

slovenc79 napisal/-a:... lahko sem sam "varna hiša" za punce ki jih zjebejo alfe, da zacelijo rane. kar pa ne bom, raj zažgem vse kar mam pa še sebe zraven kot da se pustim neki prasici izkoriščat.

:top:

Mi je enkrat lepo ena punca rekla; ali si dominanten, atraktiven, mačo tip (alfa) pa boš ti punce ovijal okoli prsta, ali si pa submisiven, neaktrativen, nice guy pa bodo one tebe. Na žalost se ne da zbirat kje boš, ker slednje določijo tvoji geni.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Odgovori