Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
- _ladybird_
- Komunikatorka
- Kraj: .......
Res je... Počasi se daleč pride. Meni je sicer en svetoval naj se nekam zaprem, mislim na najslabš kar je blo, jokam ipd., da bi dala to iz sistema, sam meni se to ne zdi način... Ker konec koncev, mi ni nič naredu in nimam razloga, da bi ga sovražila al pa karkoli. Preprosto se moram samo naučit spet živet brez njega in to postopoma, z majhnimi koraki...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
- Komunikatorka
Pr men je lih dons en tedn od tega odkar sm s tipom končala.Počutm se k en robot brez čustev...
niti enkrat še nism jokala in zadne čase se kr silim da bi misnla nanga.Pa sekeram se k bi mi mogl bit bed pa mi sploh ni.Sam ok hvala bogu da je tko.Mi gre pa ful na živce k me usi skos sprašujejo če sm uredu pa misljo da se mi je svet podru.Zadne dni se dobivam z enim tipom in k sm z njim mi je čist use kul,vesela sm,skos se smejim in na bivšga sploh ne mislim tko..edin če kej o njem govorim sam ni mi hudo ampak čist tist naravno.Ne vem kaj mi je ker bi usak normaln človk trpel na mojem mestu,pa jst sm že tko ful čustvena oseba pa njega sm mela res najrajš na svetu pa bi use zanga nardila sam nekak sm se sprjaznla s tem da je konc u eni noči in zdj živim naprej kot da se ni nikol nč zgodil...zanimivo 

Men se zdi čist nesmiselno poslušat nasvete, ker itak same najbolj veste, kako se počutite in kaj vam paše v tistem trenutku. Če ti paše jokat, jokaj, če ti paše it na pijačo s frendi, pojdi, če ti paše sedet doma pa brat, potem to počni. Edina stvar, ki res pomaga, je čas.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
*PrInCeSsKa* napisal/-a:Pr men je lih dons en tedn od tega odkar sm s tipom končala.Počutm se k en robot brez čustev...niti enkrat še nism jokala in zadne čase se kr silim da bi misnla nanga.Pa sekeram se k bi mi mogl bit bed pa mi sploh ni.Sam ok hvala bogu da je tko.Mi gre pa ful na živce k me usi skos sprašujejo če sm uredu pa misljo da se mi je svet podru.Zadne dni se dobivam z enim tipom in k sm z njim mi je čist use kul,vesela sm,skos se smejim in na bivšga sploh ne mislim tko..edin če kej o njem govorim sam ni mi hudo ampak čist tist naravno.Ne vem kaj mi je ker bi usak normaln človk trpel na mojem mestu,pa jst sm že tko ful čustvena oseba pa njega sm mela res najrajš na svetu pa bi use zanga nardila sam nekak sm se sprjaznla s tem da je konc u eni noči in zdj živim naprej kot da se ni nikol nč zgodil...zanimivo
Počakaj še malo bo prišlo za tabo!!!
-
- Komunikatorka
Ja jst sm tud skos čakala da bo pršlo za mano k mi to usi govorijo sam očitno ne bo.Dons me je klicu pa sm ga uprašala če se bova dobila da se zmenva za stvari k si jih morva vrnt.Pa je reku zakaj bi se z njim dobivala ker je slišu da mam druzga tipa pa da me je kao vidu u portorožu z enim (to mu je frend povedu da sm bla)...in pol sva se neki pogovarjala pa sm dobila občutek da mu ni usen pa da ful trpi.Sam se usen ne sekeram,zdej sm spoznala enga nouga tipa in mi je res vau,na tega bivšga pa tud pomislim ne več dostkrat.Če pa le bo pršlo za mano bo pa pomoje šele enkart polet k bom kje na morju brez njega sam upam da se to ne bo zgodil 

Za mano je prišlo (zarad bivšega) po enih dveh, treh mescih najbolj, čeprav sem bila jaz tista, ki je naredila odločilni korak in šla stran,
pa vseeno me je takrat malo udarilo, ko sva se dobila, da mi je še ene stvari dal in sm ga vidla vsega ubogega, pa kr na jok mi je šlo
No, takrat sm imela mal krize, ko sem pomoje šele dojela, da je res vse minilo in gre tisto prvo navdušenje, da si se nečesa "rešil" in ko dejansko dihaš svobodo, mimo.
Pol se znajdeš na realnih tleh in od tam se je treba pobrat.
pa vseeno me je takrat malo udarilo, ko sva se dobila, da mi je še ene stvari dal in sm ga vidla vsega ubogega, pa kr na jok mi je šlo

No, takrat sm imela mal krize, ko sem pomoje šele dojela, da je res vse minilo in gre tisto prvo navdušenje, da si se nečesa "rešil" in ko dejansko dihaš svobodo, mimo.
Pol se znajdeš na realnih tleh in od tam se je treba pobrat.

-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
ja no,. moj bivši,. je že 10 dni po najini končani zvezi meu novo,. s kero je zdj že skor 1 mesec,... haloooo
pa enak ji je ime kt men,... sick version,...
uglavnem bed,.. mi je...
mislm sm kr dobr prebolela,. ampak sm bed mi je k spomnm, da bi to loh bla jest,... po drugi strani sm pa pissed off... kak prasc je,....
pa enak ji je ime kt men,... sick version,...
uglavnem bed,.. mi je...
mislm sm kr dobr prebolela,. ampak sm bed mi je k spomnm, da bi to loh bla jest,... po drugi strani sm pa pissed off... kak prasc je,....

Hello...
Ne morem verjeti, da je minil že več kot en mesec, odkar nisem več z njim (ker me je prevaral itd.). Po eni strani mi tako prekleto manjka, pogrešam ljubkovanje, nežnosti...., po drugi pa se počutim... drugačno. Znam in zmorem živeti brez njega, ki mi je prej predstavljal ves moj svet. Zmogla sem in bom!
Lažje mi je, definitivno boli manj kot na začetku. In hvala bogu, ker če ne bi se mi še zmešalo! Jokam ne več, oziroma zelo redko, takrat, ko mam res krizo in se spominjam vsega lepega... Pol pa hitro pride še ta grdo odzad in že mi je "bolš".
Nove simpatije še ni na obzorju, čeprav bi kdaj pa kdaj najraje znorela od želje po nekomu, da bi ga cartala in on mene...
In kako napredujete ve, drage moje?
Ne morem verjeti, da je minil že več kot en mesec, odkar nisem več z njim (ker me je prevaral itd.). Po eni strani mi tako prekleto manjka, pogrešam ljubkovanje, nežnosti...., po drugi pa se počutim... drugačno. Znam in zmorem živeti brez njega, ki mi je prej predstavljal ves moj svet. Zmogla sem in bom!
Lažje mi je, definitivno boli manj kot na začetku. In hvala bogu, ker če ne bi se mi še zmešalo! Jokam ne več, oziroma zelo redko, takrat, ko mam res krizo in se spominjam vsega lepega... Pol pa hitro pride še ta grdo odzad in že mi je "bolš".

Nove simpatije še ni na obzorju, čeprav bi kdaj pa kdaj najraje znorela od želje po nekomu, da bi ga cartala in on mene...

In kako napredujete ve, drage moje?
...if there are roses, they will blossom...
-
- Komunikatorka
jeanitte ful sm vesela zate :bussi: !Vem kok je dobr občutek k usaj mal pozabiš in veš da bo use kul.
Mene je pa lih dons klicu biuši...prvič sm ga nadrla,ker učer ni pršu pol se je pa lepo opraviču in sva se deset min pogovarjala.Ful mi ni blo nč jasn k je reku da me ful pogreša in da me ne more pozabt.Skos odkar sva končala je bil po telefonu čist hladn čeprov sm vedla da mu je bed.Dons se je pa prov opazl da trpi in pol je še namigoval da bi bla spet skup sam jst sm use to lepo ignorirala.Zmenila sva se da greva dons kao na moj vikend pa bova tm celo noč skup k se morva ful pogovort pa to.Ampak usen sm prepričana da ga tud dons ne bo.Sicer je men ubistvu usen,z njim se morm sam zment kdaj mi bo vrnu stvari pa to glede njegovih ljubosumnih izpadov.Bla sm pa tud presenečena k sva se dons čist tist sproščeno pogovarjala in bolš zanga da mi sporoči če ga ne bo ker mi je use načrte za dons pokvaru.No sej še dve ure počakam pa bom vidla pr čem sm.
Prej sm u to temo pisala o tem kako me ni nč prizadel k sva končala pa da očitno tud ne bo nč za mano pršlo.Me je pa strah,da mi bo spet ratal do njega če se dons vidva.Sicer rada ga mam še zmeri,tiste ljubezni vrjetn ne bom nikol več čutila,je pa možn da me bo čist zmedu pa bom pol sam še nanga misnla par dni.Bomo vidl,kar bo pa bo
Mene je pa lih dons klicu biuši...prvič sm ga nadrla,ker učer ni pršu pol se je pa lepo opraviču in sva se deset min pogovarjala.Ful mi ni blo nč jasn k je reku da me ful pogreša in da me ne more pozabt.Skos odkar sva končala je bil po telefonu čist hladn čeprov sm vedla da mu je bed.Dons se je pa prov opazl da trpi in pol je še namigoval da bi bla spet skup sam jst sm use to lepo ignorirala.Zmenila sva se da greva dons kao na moj vikend pa bova tm celo noč skup k se morva ful pogovort pa to.Ampak usen sm prepričana da ga tud dons ne bo.Sicer je men ubistvu usen,z njim se morm sam zment kdaj mi bo vrnu stvari pa to glede njegovih ljubosumnih izpadov.Bla sm pa tud presenečena k sva se dons čist tist sproščeno pogovarjala in bolš zanga da mi sporoči če ga ne bo ker mi je use načrte za dons pokvaru.No sej še dve ure počakam pa bom vidla pr čem sm.
Prej sm u to temo pisala o tem kako me ni nč prizadel k sva končala pa da očitno tud ne bo nč za mano pršlo.Me je pa strah,da mi bo spet ratal do njega če se dons vidva.Sicer rada ga mam še zmeri,tiste ljubezni vrjetn ne bom nikol več čutila,je pa možn da me bo čist zmedu pa bom pol sam še nanga misnla par dni.Bomo vidl,kar bo pa bo

Princeska, ali je to pametna ideja, da bosta čez noč skupaj na vikendu? V mojih mislih to ne bo prineslo nič dobrega.Resnično upam, da se motim, ampak veliko moških poznam, da so po prenehanju zveze pogrešali bolj spolnost kot pa karkoli drugega...Resnično upam, da se motim in da te ne bo ponovno prizadel.
Saj si princeska torej si zaslužiš pravega princa, da te osreči

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
- Komunikatorka
ANGELgirl napisal/-a:Princeska, ali je to pametna ideja, da bosta čez noč skupaj na vikendu? V mojih mislih to ne bo prineslo nič dobrega.Resnično upam, da se motim, ampak veliko moških poznam, da so po prenehanju zveze pogrešali bolj spolnost kot pa karkoli drugega...Resnično upam, da se motim in da te ne bo ponovno prizadel.
O kok lepo si napisala,hvala ti res :bussi: .Zdele je ubistvu skor sigurn da pride tko da bomo vidl kaj bo.Ja u drugačnih okoliščinah res ne bi bla dobra ideja.Sam midva sva tko na hitr končala in pol sploh nisva mela nikol priložnosti da se pogovoriva.Prizadet me pa ne more,ker me ubistvu še nikol ni...on je več al manj hotu zato konc da bom jst srečna,ker je ful zaposlen in nima nikol časa.Celo poletje bi bla doma in ga čakala,kmal nej bi šel pa še u tujino delat.In pol je reku kao da mu ni do mene in tud ta razlog je omenu in sva sam na hitr končala.Zdej sm pa zvedla da je šlo za to,da ni hotu da še naprej trpim z njim pa tud reku mi je da me tok zelo 'ljubi',da mi privošči da sm srečna,čeprov brez njega.Pol si je pa na pol premislu (glede tega da bi končala) in sva bla zmenjena,da se dobiva in je tist dan sporoču da ne bo mogu pridt.Pol nasledn dan je pa zvedu da sm bla z drugim tipom v portorožu in me je ignoriral več dni.Dons nej bi se pa dobila da se use pogovoriva,skup ne bova več,ker mene je itak minil čeprov mi usi skos govorijo,da bova.Eh just wait and see

Mene popolnoma nič ne moti, ker si se razpisala. Vem, da velikokrat pomaga, da 1000x poveš ali napišeš kaj čutiš, namesto da zadržuješ svoje misli le v sebi.
Resnično upam, da se bosta vse lepo zmenila in da bosta prišla do zaključka, ki bi obema najbolj ustrezal
Ne bom ti dajala nobenih drugih nasvetov, ker verjamem, da boš naredila tisto kar je prav (pa čeprav le zate)...
Uspešno noč ti želim!
Resnično upam, da se bosta vse lepo zmenila in da bosta prišla do zaključka, ki bi obema najbolj ustrezal

Uspešno noč ti želim!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
jeanitte napisal/-a:In kako napredujete ve, drage moje?
Jst pa morem priznat, da skor nič še nism napredovala v 2 mescih in pol ...

Sej mogoče res mal manj boli, ker nekak se je pač treba sprijaznit, da ga ni več v moje življenju, ampak jst ga še vedno prekleto pogrešam, ker sm bla res fuuuulll navezana nanga ...
Ubistvu še niti slučajno nisem pripravljena v življenje sprejet nekega novega človeka, ker si niti slučajno ne predstavljam, da bi nekomu lahko rekla, da ga mam rada, da ga ljubim in se do njega obnašala tko kot punca ...

Ohhh ja ... bo že ... enkrat že ... nekoč ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.