Larchiiie napisal/-a:Jst bi sam neki o Asosu vprašala pa nism vedla kam drugam bi napisala. No že ene parkrat sem naročala od tam pa poštnina pa use to je okol 6 eurov al kolk tam plačaš pri nakupu ane.. zdej sm naročla že 4x pa 2x je blo 1 euro tle za doplačat enkrat nič enkrat pa kar 4,50€ pa se ni kej preveč razlikovalo v teži.. torej pošta Slovenije lahko dodaja svojo ceno al use plačam tam pri Asosu ob nakupu? Ker nočm kupit ful pa dobit 20€ poštnine dodatne al pa kej :S
Help.
Pošta Slovenije lahko doda svojo ceno (če pri nakupu izrecno ne piše, da stroške poštnine krije trgovina, ponavadi tudi piše koliko poštnine si bo zaračunala Pošta). Jaz sem že večkrat naročala v različnih spletnih trgovinah je najvišja poštnina bila 3,90€. Se mi je pa že zgodilo, da sem kupila izdelek v vrednosti 5€ , stroški pakiranja so bili 2€, poštni stroški pa skoraj 3€ in sem potem torej plačala skoraj 2-kratno ceno (prodajajo samo prek spleta). Preberi pogoje poslovanja in mogoče še cenik od Pošte Slovenije.