Matura [Združena tema]
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Mimi_M napisal/-a:Ja, alpa je kak predmet nenormalno izstopajoče težak.
Tako je bilo pri nas s psihologijo, ki smo jo večinoma kar vsi naredil s trojko, predmet v šoli je bil pa 4 ali 5.
Hm, z dvojkami na maturi pa verjetno ne bi prišla res na dost faksov...
No zgleda ste narobe dojele, jst sm s to dvojko hotla povedat, da se pač nism čist snč učila in da bojo potem res dobri rezultati za pravo maturo, ker se nameravam velik učit in da je biu test dost lahek

How blind can you get and still have eyes?
matematika je bla kr neki
Kaj pa 3. in 4. letnik? ni blo odvodov, integralov, kakih luštkanih funkcij
, enačbe...
Pri prvi se mi je kr smejalo, še moj bratec bi znau rešit...sam ene so ble pa stvarno...wtf?
Eh no...vglaunem, upam, da bo na pravi maturi kaj bolše...

Pri prvi se mi je kr smejalo, še moj bratec bi znau rešit...sam ene so ble pa stvarno...wtf?
Eh no...vglaunem, upam, da bo na pravi maturi kaj bolše...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
la rožica napisal/-a:kako vam je šla pa poskusna matematika danes?
Men je šla ful dobr. Edino kar nism znala rešit je blo tista na višjem nivoju (2.pola), kjer je blo treba ploščino krožnego odseka k ga odreže tangenta zračunat. Pa ne, nism se učila, prelistala sm zvezek iz 2. in 3. letnika (pou ure največ). Se mi zdi, da so ble tok splošne naloge, da je blo skor nemogoče, da nisi meu res nč pojma. Je pa res da sm matematično-naravoslovna smer (fjuu, sm čist falila smer na začetku gimnazije

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Naughty grl napisal/-a:Edino kar nism znala rešit je blo tista na višjem nivoju (2.pola), kjer je blo treba ploščino krožnego odseka k ga odreže tangenta zračunat.
Men je bla pa ta naloga ful usec, sam je bla tetiva, ne tangenta (drgac ne bi blo kej racunat ploscine

Drgac je slo pa tut men ful dobr

Aja pa k je ena napisala, da ni blo odvodov.. Bla sta dva (en od tega na visjem, 2. pola)
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Bi ti jih z veseljem, ampak nasa prfoksa je pac posebna in misl, da pa nm tega ni treba. tko k smo se z vodenim esejem srecal prvic sele na poskusni maturi (prej nm tut pokazala ni ksne stare mature, da bi vidl kako zgleda).
Vem pa, da smo zdej na poskusni maturi pisal Ljubezen na preizkusnji (Visoska kronika). Par let nazaj je blo pa Razkolnikov, Svidrigajlov in Razumihin (Zlocin in kazen) in si mogu pol use tri oznact, napisat kako vplivajo en na druzga pa mislm da, kater od drugih dveh bl upliva na Razkolnikova.. neki tazga
Vem pa, da smo zdej na poskusni maturi pisal Ljubezen na preizkusnji (Visoska kronika). Par let nazaj je blo pa Razkolnikov, Svidrigajlov in Razumihin (Zlocin in kazen) in si mogu pol use tri oznact, napisat kako vplivajo en na druzga pa mislm da, kater od drugih dveh bl upliva na Razkolnikova.. neki tazga
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
legally blonde napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:Edino kar nism znala rešit je blo tista na višjem nivoju (2.pola), kjer je blo treba ploščino krožnego odseka k ga odreže tangenta zračunat.
Men je bla pa ta naloga ful usec, sam je bla tetiva, ne tangenta (drgac ne bi blo kej racunat ploscine). Sam slikco si si mogu narisat pa je blo ful bl jasn, je blo pa res velik za racunat.
Hehe tetiva ja

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3