joj na župana sem pa čisto pozabila. Mogoče je pa to res on s polno operacijami, da bi mlajši gledal, ker se starega en more sprejeti, zato mora iti pa enkrat na emsec k psihiatru.. ok, to je pa še za gospodinje mal čuden scenarij
V kero bajto se je pa tko zagledu na kocnu? ker jst pojma nimam, kk majo bajtice postavlene tele naše gospodinje in kje kkšna živi, tk da bi lepo prosila za kakšno podrobnost, če se kakšni sanja. Hvala
To, da je Edie-in mož bivši od Gaby, se mi zdi zelo zanimiva teorija... bi znalo biti kaj na tem. Na žalost tudi jaz ne vem, katera hiša je čigava... Bomo videli.
ni blo pri nesreči tak,da ona ženska ni vidla stop znaka, oz. je bil stop znak podrt, zato je izsilila prednost. sam mi je blo ful sad,da susan pa mike nista več skupaj,taki ful dober par sta bla.
pa gaby mi tud ni všeč,ker je tak gor nareta. oja zanimivo še bo!
življenje je igra,igraj jo, življenje je izziv,sprejmi ga, življenje je iskanje,razišči ga, življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
men je pa susan oz njena vloga tko bedna...cist zmeri naredi najbolj neumno stvar, ki bi se jo dalo narest v dol. situaciji najbolj simpaticna mi je gaby, ampak sm pa zlo velik delou uzadi, mogoce se mnenje spremeni
densy napisal/-a:Zakaj sta že Bree in Orson nehala? A je enga ubil? katerega pa? Prov ne morem se spomnit
Ona je izvedela, da ji je prikrival, da je povozil Mika, ki je potem padel v komo in izgubil spomin. Povozil pa ga je zato, ker Mike ve, kaj je naredil Orson s tisto svojo ljubico Monike iz prvega zakona - mislim, da jo je po nesreči ubil.