Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
-
- Sramežljivka
saj ni nujno da je prva ljubezen tisti ki je bil zares tvoj prvi....tudi jaz sem mela pri petnajstih "fanta", ki ni bil moja prva "prava" ljubezen, ga včasih srečujem in mi je popolnoma vseeno, medtem ko za fanta ki sem ga imela pri 17-ih lahko trdim da je bil prva prava ljubezen, čeprav sem ga že prebolela, so še vedno tisti zanimiv občutki ko ga srečam... 

jz svoje prve ljubezni ne bom nikol pozabila, žal nikoli nisva bila v vezi in on ne ve, da mi je pomenil vse na svetu, še vedno ima poseben prostor pri meni, kljub temu da sem že 2 leti v vezi s fantom, ki mi zdaj pomeni vse na s vetu in sem srečna z njim, žal pa nikoli ne bom pozabila njega.
edina stvar, ki jo v življenju obžalujem je ta da nisem bila tistega večera, ko bi se lahko stvari premaknile naprej, bolj pogumna
ampak usaka stvar je za neki dobra, mogoče se pa v drugem življenju spet srečava...
edina stvar, ki jo v življenju obžalujem je ta da nisem bila tistega večera, ko bi se lahko stvari premaknile naprej, bolj pogumna

ampak usaka stvar je za neki dobra, mogoče se pa v drugem življenju spet srečava...