Bomo vidl, kako bo.

ice-red napisal/-a:jest sm plesala z enim iz druge šole. in pol sm šla še na njegov maturanc. sm pa mislna plesta s tipom, sam ni mogu pridet vsak tedn v lublano. tko da sm pol kr z unim. ma je blo fajn
Dobr je tut to, da mava oba partnerja, k nista nč lubosumna al pa kej.

no zdej je pa tuki ena težauca.. hm.. no on je men fuul ušeč.. pa tut reku mi je, da sm jst njemu.. sej se ful štekava in use.. jst bi pa rada mela kej z nim... ka naj mu kr naravnost povem, da mi je ful ušeč itd..?
kaj praute? neb pa rada, da bi se me pol izogibou, ker bi pač vedu da mi je ful ušeč pa še pleše z mano.. pa tut nerodno bi mu pomoje blo mau k plešemo tango pa sambo (+podobno) in so pri teh plesih malo bol "take" poze in drže.. help... 
buubbika napisal/-a:Mene pa ful mika da bi z bratecom plesala, pa niam pojma zakaj:D .. kaj nobena ne bo plesala z bratom ( če ga ma) ?
drgač pa pri nas še ena pleše z bratm, druge pa so dobile soplesalce (sošolce)...edin celo dve punci plešata skupi na maturantskem, vse plese (četvorko, tango, angleški valček, čačača, in tehno swing)...in to ne zato, ker ni plesalcev ampak, ker sta se sami tako odločili...men je to tak čudno
doro vsej vsak lahko pleše s komrkoli, sam vsen noo