zgodil v teh 2letih bomo vidl kaj bo letos

) pa me razredničarka vpraša kaj je blo medve pa sam ''to je zlo zakomplicirana zadeva, ki je ne bi delile z javnostjo'' in za izvirnost nisva doble neopr. ure
Skoz se neki dogaja no. 

pa povhn stvari, slabi dogodki so bli pa tisti, k so zmeri kšni zatajil, kdr smo se kj zmenil, zmer so izdajal. . . . ampak tiste smo itak skenslal iz naše družbe

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:uršy napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:hm sosolec je prfoksi grozil s pistolo, s kijem za bejzbol, lase si je umival kar med poukom, enkrat smo bili v pritlicju in je prfoksa rekla naj postimajo mize tiste k so odvec pa naj ji vrzejo vn, in so lepo odprli okno in pa pa mizica
Kera šola pa je to bla
trgovska
spet pri matematiki obmetavali prfokso s tistimi pasjimi bombicami ki pocijo ko priletijo ob trdo podlago, po koncani uri so enkat sosolci ukradl video medtem ko je bla prfoksa se v razredu,... pa zihr je blo se ful bedarij 
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:hm sosolec je prfoksi grozil s pistolo, s kijem za bejzbol, lase si je umival kar med poukom, enkrat smo bili v pritlicju in je prfoksa rekla naj postimajo mize tiste k so odvec pa naj ji vrzejo vn, in so lepo odprli okno in pa pa mizica

js sm že večkrat gasilnega vn spustla,sam ne zanalašč
enkrat pa se moja sošolka na gasilnega naslon pa jst tko sedim mau stran pa cela u belo oblečena...pa se sošolka tko naslon pa puff use vn odleti pa špricne in seveda use na mene
no moje bele cunje so ratale svetlo modre z takimi fleki,k so bli prov hudii
pa ja k mam temne laske,pa še celo čupco mela modro tak ko pramenčki
nevem no polno je stvari,pa še tk razred smo najhujši na sql pa res same norije delamo
ah pa eni prfoksi smo zalepl na stol sekundno pa se ni mogla odlept je mogo prit hišnik da ji je del hlač ustran urezo da se je lohk odlepla
pa pr dojči mamo enga prfoksa tut jao,polom..je lih ključe pusto pa odšu vn,pa smo se zaklenl u razred pa stolce pa mize use razršrafal pa ma lih stolp not u učilnici pa čist do konca musko pa bli not u razredu 3 ure k je en sošolec nekje kluče zgubo pa smo jih še mogl iskat
in pol ceu razred okore dobo
pa okna že večkrat potrl.. men je prov hecno u šol 

zdj sm se še spomnla gefarco... je ful zmedena pa nwe kwa gowori 

js se skos ob tem tk nasmejiim
kok je lpo u srednji