ER - Urgenca

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

bad_girl napisal/-a:Mah men je ta Sam že od vsega začetka ful smotana...men sta bla ful lušten par Luka pa Abby :hearts:

A ne bosta pol ona dva na koncu skupi in bo ona noseča z njim? Sej ne vem od kje men sploh to, mogoče imam že v podzavesti te hepiende, pa se mi zato zdi, da sem nekje to prebrala. Je kera že pogledala do konca?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Ancica napisal/-a:
bad_girl napisal/-a:Mah men je ta Sam že od vsega začetka ful smotana...men sta bla ful lušten par Luka pa Abby :hearts:

A ne bosta pol ona dva na koncu skupi in bo ona noseča z njim? Sej ne vem od kje men sploh to, mogoče imam že v podzavesti te hepiende, pa se mi zato zdi, da sem nekje to prebrala. Je kera že pogledala do konca?

Ja sej če pogledaš reklamo ki se vrti na Popu tko Luka da glavo na Abbiejin trebuh pa se ji nasmehne :) Se prav da neki je na tem..
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

baje da bo neki taga ja, sm jst tut slišala...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Aja, kul, pol le nisem tok bebava :D
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Napovednik 3. dela:
"For Luka, it’s the ultimate bad day, while new nurse manager Eve Peyton causes a stir in the ER. Luka and Kerry treat a severely burned, nameless man. Luka’s treatment priorities for a woman in a skating accident and a boy with a head trauma result in a confrontation with Eve and a fight with the boy’s father. Abby helps a woman with the possibility of breast cancer make a difficult decision, then makes a discovery about Dubenko. Eve changes Sam’s schedule when she is unable to work with Luka. At day’s end, Abby provides a little TLC for an unhappy Luka, who wonders if anyone sees him for who he is."
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

urszika napisal/-a:
Ancica napisal/-a:

Ja sej če pogledaš reklamo ki se vrti na Popu tko Luka da glavo na Abbiejin trebuh pa se ji nasmehne :) Se prav da neki je na tem..

Jeeej...pa pšššššššššt...ne vsega izdat ;)
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ohh pa a lih Luka ... :D
No pa sej ... sam da je Shane še ne zapusti pa bom čist hepi ... :twisted:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

...Želijo namreč, da bi se ljubezenska zgodba med doktorjem Kovačem in Abby Lockhart, ki jo igra Maura Tierney, končala tako, kot se za takšno nanizanko spodobi....

Opala... :D
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Meni je Urgenca tudi ful fajn za pogledat, zanimivo. Igralci so mi ful fajn, edino te Abby nemaram :?
I laugh at gilded butterflies.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Cel tedn sm jo čakala in pol včer že kmal med reklamam zaspim Slika. Je blo kej dramatičnega?

Napovednik četrtega dela:
"Luka treats a woman who awakens after a six-year coma. Kerry returns to the ER, and clashes with Luka over the treatment of a baby injured in a car crash, while Neela treats the mother, who may have caused the accident deliberately. Abby learns about Dr. Dubenko's condition, and we learn his first name. Eve continues to challenge the nursing staff. Jerry gets struck by lightning."
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Men je pa una nova glavna medicinska sestra dobra - res jih nadzira pa komandira :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

Angel girl... zakaj ne kopiraš napovednikov v slovenščini? mogoče kaka članica foruma ne zna angleško ;)

drgač pa nova sestra je men tut carica... brez dlake na jeziku :D
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

A vas moti da je v angleščini? Lahko poiščem tud slovenske, samo jst to kopiram iz uradne strani ER, kjer je vse razporejen po sezonah, epizodah, za vse je opis, ocena dela itd. Je tko zlo priročno, pa mislm da več al manj znamo vse angleško ne? Če katera ne zna, let me know bom prevedla ;)
Tale ta nova ms je mislm da una Sally iz 3rd rock form the sun a ne?
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Angel girl napisal/-a:Tale ta nova ms je mislm da una Sally iz 3rd rock form the sun a ne?

Ja...kok je ženska huge :D