rada prakticirava, da je tko ta prvi sam ene 15 minut, pol v drugo pa lahka maratonskega udarva Koliko časa zdrži, preden mu pride?
Doživela sem že vse, od parih minut do dobre ure, in vse mi je kul. Sicer je redko, ampak me čisto nič ne moti, če mu ful hitro pride, sej zmeri poskrbi zame. Drugače mava pa največkrat kr maratone, ja.
Pa pojma nimam, kaj dela, da mu kasnej pride. Predvidevam, da se pač zadrži nekak 
Pa pojma nimam, kaj dela, da mu kasnej pride. Predvidevam, da se pač zadrži nekak now I have you sleeping next to me ... and this is home
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka

- Kraj: Gorenjska
pri nama je ful odbvisno, v pasjem položaju al pa kokrkol drgač od zadi ne zdrži dovg, ker ma fetiš na mojo ritko...drgač pa se akcija mal umiri pa pol spet nadaljuješ naprej...in traja dlje...morm rečt d se kr potrudi...na začetku se še ni mogu tolk dovg kontrolirat, zdej mu pa že kar uspeva...itaq če pa dovg ne seksaš in ko se to zgodi pa itaq ne more dovg zdržat 

- rdeče vrtnice
- Kofetarica

Traja pa zmer, enkrat dlje, enkrat mal manj, ampak nikol pa ni prav hitro konc.