nedolžnost?
Ewchk napisal/-a:Čakat da si prpravlen? Js ne vrjamm v to. Js sm se neke noči odločila da bom zgubla nedolžnost z najbolšim prjatlom. Strah me pa je gdaj bojo naši otroci začel sexat?! Še pred menstruacijo? Kam gre nš svet?
Vec kot bo starsev s takim razmisljanjem, prej bodo nasi otroci zaceli seksat...
Pa da ne bo pomote Ewchk, s tem ne kritiziram tebe, samo odgovarjam na tvoje vprasanje. Od starsev poberemo vec obnasanja in dojemanja sveta okoli sebe, kot se zavedamo...Anchi napisal/-a: Od starsev poberemo vec obnasanja in dojemanja sveta okoli sebe, kot se zavedamo...
S tem se pa ravno ne strinjam. Od staršev pobiramo in se od njih učimo šele na začetku svojega življenja. Čim pa začnemo hoditi v vrtec, malo šolo, šolo,....pa nas vzgaja družba. Kar drugi delajo, moraš tudi ti....itd.
Šele potem, ko začnemo razmišljati s svojo glavo.....razmišljamo res samo s svojo glavo in poskušamo dokazati svoj prav na tak ali drugačen način
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kljub temu imajo starši še vedno največji vpliv. Večina otrok je, ko se odloča za neko stvar, pod bolj kot pod vplivom kolegov pod vplivom staršev. Vprašajo se: "Kaj bo pa mama rekla?" in ne: "Kaj bo pa sošolka rekla?" 

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Ti že veš!
Mislim pa, da je odnos z mamo nekaj svetega in da ti lahko prav ona v veliko primerih (ne le kar se tiče prvega seksa) najbolj svetuje.
Ewchk, če imaš ti s svojo mamo tako slab odnos, da ji ne moreš zaupati in se ti zdi bolj važno kaj bo o tebi rekla sošolka, potem...
... potem mislim, da ti ni več pomoči.
Mislim pa, da je odnos z mamo nekaj svetega in da ti lahko prav ona v veliko primerih (ne le kar se tiče prvega seksa) najbolj svetuje.
Ewchk, če imaš ti s svojo mamo tako slab odnos, da ji ne moreš zaupati in se ti zdi bolj važno kaj bo o tebi rekla sošolka, potem...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
- naturalgirl
- Sramežljivka

Mam s svojo mamo dobr odnos! Kr neki pišeš o men in me sploh ne poznaš! Dost opazujem folk in zato vem da jih bl zanima kaj si družba misl kokr pa starši! Ja mogoče sem čudna ker svoji mami ne govorim kokrat mi pride pa kakšno 'frizurco' mam, ampak to povem prjatlcam! Maš prow, kok sm js čudna! Dej možgan uklop!
Če nisi del rešitve, si del problema.
- naturalgirl
- Sramežljivka

- Sweet devil
- Sramežljivka

- Kraj: Maribor
- naturalgirl
- Sramežljivka