Drugače pa ne maram preveč gela in tega da si vsakih 5sekund gre popravit frizuro, hlače da se vidi pol zanjice, majice brez rokavov

kakšnega pomanjkanja higiene mi pa sploh ni potrebno omenjat.
MoJcHyKa napisal/-a:hm vidim, da večina je omenla mozolje, sam če tip nima čiste kože, kljub temu da skrbi zanjo, ne more si pomagattako, da mene osebno ne motijo mozolji, itk da je lepše vidt čisto kožo, ampak če nima te sreče, ni sam kriv...
je pa res grdo vidit, da ženska tipu stiska mozolje kje na javnem mestu...naj vsej to opravita doma, če že imata veselje
Tako kot se pri ženskah pojavlja trend shiranosti/anoreksije/dietiranja, se pri moških vedno bolj pojavlja trend "fitness body". Meni osebno je naravnost ogaben
MoJcHyKa napisal/-a:hm vidim, da večina je omenla mozolje, sam če tip nima čiste kože, kljub temu da skrbi zanjo, ne more si pomagattako, da mene osebno ne motijo mozolji, itk da je lepše vidt čisto kožo, ampak če nima te sreče, ni sam kriv...
je pa res grdo vidit, da ženska tipu stiska mozolje kje na javnem mestu...naj vsej to opravita doma, če že imata veselje
Smetka_ napisal/-a:Vidim da že plavamo v tiste vode..No bom izkoristila za manjši off topic.
Tako kot se pri ženskah pojavlja trend shiranosti/anoreksije/dietiranja, se pri moških vedno bolj pojavlja trend "fitness body". Meni osebno je naravnost ogaben.
zadnje kar v življenju rabim gledat poleg sebe je tip,ki žre nič drugega kot skuto,piščančja prsa,razne beljakovine v prahu in beljake iz kozarca, preživi vsako prosto minuto v fitnesu in trenira svoje telo,zraven pa misli kako je seksi.Morda za kero,zame je ogaben.
ne maram mišic,res ne.Take morda res rahle mišice,komaj opazne.Vse ostalo,razni hard bicepsi,da o radiatorčkih na trebuhu ne govorim...Sori,raje imam nekoga, ki je malo vampkast in buckast,katerega lahko konkretno objamem in se kam naslonim,kakor pa kepo nezadovoljnih mišic, ki še pice noče požret zato ker je preveč mastna.
Zatorej:raje suhec ki ga lahko spitam,ali pa seksi fant z malo bauha, kot pa kot kamen trd trebuh in nenehno poslušanje "kaj morm še natrenirat,pa jutr grem u fitnes ne morva vn.."
Blek.
"Howk, govoril sem", je reku Winetou.
Ja pa usake 15 min ti more sms poslat, da te ima rad... Get life...lolita napisal/-a:Mene najbolj moti, če je neurejen in ne diši (torej smrdi) in če se izkaže, da je neinteligenten ter redkobeseden. Ne gre se za neko popolnost v smislu popolnega teleščka, le da je meni nekaj privlačnega na njemu. Aja, pa mora se tud velik smejčkat in všeč mi je, če je prijazen.