Ne gledam resničnostnih šovov, tak da ne bom gledala. Razen če bo kdo znani not. Moram pa priznati da sem občasno gledala hrvaškega, ker mi je bil Nikša fuuuuuuuuul všeč Hehehe.
Po moje je težje kot v Baru. Kle so imeli vsaj nekaj stika z zunanjim svetom. Ja ne razmišljam o tem, da bi se prijavila. če bi če bi se najbrž na tisti samotni otok, k so tam na otoku, to vsaj zame predstavlja izkušnjo in izziv.
jaz pa upam,da če se že odločijo za bar3,da ga naredijo v enem od portoroških barov. to bi bla šele žurka,pa ful ljudi bi imeli...seveda če bi bilo to poleti.
Se je že kdo poskusil prijavi za BigBrother?
Jst sm včer poskusil ene 5x in danes ene 3x in mi noče napisat da je poslano samo vrne me nazaj, kjer sm vpisoval podatke, in tam, ko sem pastu slikce se slikce zbrišejo...
pa še glavna nagrada se zmanjšuje s prerški(recimo, če si ne daš mikrofona gor, če se dogovarjaš o tem, koga boš nominiral....) tak da hrvati so na koncu prišli z 1.500.000kn na 1.250.000 se mi zdi...
se strinjam, 18miljonov ni nc. kups si ene par stvari pa je, se ulozit ne mors naprej da bi se ti kasnej obrestval to! premejhna nagrada za psihicne motnje
bella_ napisal/-a:se strinjam, 18miljonov ni nc. kups si ene par stvari pa je, se ulozit ne mors naprej da bi se ti kasnej obrestval to! premejhna nagrada za psihicne motnje
Potem imas na tr 18 miljonov? Kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni. Mislim, da so te nagrade kr lepe in popolnoma dovolj za 2 miljonski narod. POzresnost pa taka
bella_ napisal/-a:se strinjam, 18miljonov ni nc. kups si ene par stvari pa je, se ulozit ne mors naprej da bi se ti kasnej obrestval to! premejhna nagrada za psihicne motnje
Potem imas na tr 18 miljonov? Kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni. Mislim, da so te nagrade kr lepe in popolnoma dovolj za 2 miljonski narod. POzresnost pa taka
Haha, kdor je z malim zadovoljen, velikega nikol ne dobi
ne nism rekla da sm paris hilton al nevem kdo, mam cist povprecno denarja, ampak hocm rect da 18ni neka bajna vsota, zarad katere bi se blo vredno ispostavlat! kaj pa lahko kups s temi miljoni no? zard njih se ne bos bogat, to 100% !!! to hocm povedat