Najraje na svetu imam....
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
* sestro Silvijo
* atija pa mami ija
* babico mojo kr je res najbl zlata
* psičko Tofi
* moje kolege use.. najbolši so
* Dejana.. on je pa tak kolega da ma posebn placek še, ker vedno ko je treba me v dobro voljo spravt al pa kaj, me vedn pokliče in mi pomaga..
* atija pa mami ija
* babico mojo kr je res najbl zlata
* psičko Tofi
* moje kolege use.. najbolši so
* Dejana.. on je pa tak kolega da ma posebn placek še, ker vedno ko je treba me v dobro voljo spravt al pa kaj, me vedn pokliče in mi pomaga..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Ja tuki si definitivno ne bi mogla izbrati samo ene osebice.
Nadvse rada imam svojo *mamico, ker je res zlata in zanjo bi naredila vse. Seveda je tuki tudi ostala *družina, ampak mami je pa na prvem mestu.
*Moj ljubi fantek, ki mi je pokazal kaj pomeni ljubezen.* Frendi, ki mi stojijo ob strani.* Moj kužk Medo.
Nadvse rada imam svojo *mamico, ker je res zlata in zanjo bi naredila vse. Seveda je tuki tudi ostala *družina, ampak mami je pa na prvem mestu.
*Moj ljubi fantek, ki mi je pokazal kaj pomeni ljubezen.* Frendi, ki mi stojijo ob strani.* Moj kužk Medo.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
- Sramežljivka
- br0ken heart
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
Panasonic napisal/-a:Angel girl napisal/-a:*moje driskice![]()
OT (nemorem se zadržat)
Panasonic, a se res morš spotikat ob vsako "babjo" neumšno?!
Kratka razlaga: driskice= prjatlce, najljubše kolegice, skratka interna fora, ki jo forumašice poznamo.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Hvala za razlago... sam driskice omg...nutella napisal/-a:Panasonic napisal/-a:Angel girl napisal/-a:*moje driskice![]()
OT (nemorem se zadržat)
Panasonic, a se res morš spotikat ob vsako "babjo" neumšno?!
Kratka razlaga: driskice= prjatlce, najljubše kolegice, skratka interna fora, ki jo forumašice poznamo.

[quote="bolhica"]****mojo mamicooooo..****
ker je potprežljiva, dobrovoljna, dobronamerna, nikol tečna (PMS oporščen), vse naredi za družino, da se imamo super, me ima rada, zna delat z mano, ma najboljša je!! res jo spoštujem in upam, da mi uspe biti taka k ona do svojih otrok, k jih bom nekoč imela..
Mi je tud najbolša prjatlca, vse ji lahko zaupam, še n akofe greva skupej kadr je treba..use v enem oče mati in prijatlca! Rispekt pred njo!!
enako pr men, mami
ker je potprežljiva, dobrovoljna, dobronamerna, nikol tečna (PMS oporščen), vse naredi za družino, da se imamo super, me ima rada, zna delat z mano, ma najboljša je!! res jo spoštujem in upam, da mi uspe biti taka k ona do svojih otrok, k jih bom nekoč imela..
Mi je tud najbolša prjatlca, vse ji lahko zaupam, še n akofe greva skupej kadr je treba..use v enem oče mati in prijatlca! Rispekt pred njo!!
enako pr men, mami

Zivljenje je piskotek!
*mojo mamico, očija, brata
--ker me majo radi,zaupajo v mene in mi pomagajo!
*mojga SRČKA
--...ki mi res pomeni ZELO veliko in ..ker me ma rad..tak fejst kot mam jst njega!!!..pravi sonček je!!!:love:
*mojo bestiko... --brez nje moje življenje ne bi blo to kar je!.. ker mi vedno pomaga in zna bit NAJBOLJŠA prijateljica res v pravem pomenu besede! :bussi:
*moji 2 babici,tete,strica, bratrance in sestrični --KRI NI VODA
*moja dva kosmatinčka, rambota (najlepši pesek
) :runningdog: in charliya (moj mačji princ
)--ker sta taka pikolinota
* in seveda..rada mam tud sebe.. --če ne bi mela sebe..tudi drugih ne bi znala met rada:)

*mojga SRČKA

*mojo bestiko... --brez nje moje življenje ne bi blo to kar je!.. ker mi vedno pomaga in zna bit NAJBOLJŠA prijateljica res v pravem pomenu besede! :bussi:
*moji 2 babici,tete,strica, bratrance in sestrični --KRI NI VODA

*moja dva kosmatinčka, rambota (najlepši pesek

* in seveda..rada mam tud sebe.. --če ne bi mela sebe..tudi drugih ne bi znala met rada:)
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ