Bluestocking napisal/-a:Berem, kako gredo vsem na živce počasni vozniki. Zanimivo, ker jaz pa 100% vozim po pravilih, ob dežju, snegu, poledici še manj. Mi je oči, ki je bolj tehničen tip, vse razložil in narisal, kako sile delujejo. Pa ne zato, ker nimam denarja policiji plačevati, ampak zato, da ne bom komu kaj storila.
Pa ve/vi sploh kaj berete, koliko je nesreč in kaj je največkrat razlog? Prehitra vožnja prednjači pred alkoholom. Vsak dan en ali več ljudi mrtvih. Večinoma so povzročitelji mladi, ki mislijo da so nesmrtni.
Premislite no malo. Meni se zdite lahkomiselni.
lej tukej gre samo za to, da najdeš neko vmesno pot k vsem ustreza. k če recmo voziš na res lepi cesti po omejitvi (npr. da je 60) te bo čist vsak prehitel, ker je to cesta k greš lahko več.
k men se zdi da ne smeš it ne v eno skrajnost ne v drugo. kar pomen da resno ne voziš čist po pravilih k to vsak ponori k vozi za tabo, pa tud da ne divjaš.
nebi jst rekla vsem temu lahkomiselnost. bl bi to rekla za tiste k vozjo res točn po predpisih. k pojma nimaš kolk folk znori če nekdo pred njimi vozi po predpisih pa bi se dal mal hitrejš pelat in gredo ponavad potem prehitevat v take situacije k niso najvarnejše.jst vem da sm taka, ker če lahko pelješ več, potem bi blo to prav.
seveda to pravm samo za tiste ceste k so izven naselja, v naselju se pa sama kar strogo držim omejitev.
tko, da bluestocking mal ti tud rajš premisl če delaš čist prov, k dostkrat so le prometna pravila tista zarad katerih se dogajajo nesreče (da za tabo vozniki zarad tega prehitevajo tam kjer ni varno)