* No ker sem mal pošimfal tadrugi dejt... u bistvu, zanimiva izkušnja, vsega ne rabim tukaj.
* U bistvu mi je bilo všeč, da je končno ena hotla razjasnitev (YES/NO) po prvem zmenku,
ki je sicer bil kratek zarad nje
* Pa končno ena, ki mi je dala nekaj komplimentov in pihala na dušo

Ne vem zakaj ženske tega ne vejo/veste, upam da svojim partnerjem to dajete... ja, folk je različen, verjamem pa, da vsak moški rad sliši dober kompliment... eni lažje shajajo brez njih, drugi težje, verjetno pa paše vsakemu...
* OK, komplimenti mojih šugarbejbz ne štejejo, drugače pa res tega dobivam zelo malo od žensk. Tudi od bivše praktično nič, pa me je z lahkoto prebrala, da sem nekdo, ki rabi tako zunanjo potrditev* Drugače pa en nov znanec mi je nedolgo nazaj pojamral, da je v vezi, ima majhne otroke in je meni jamral, kako se počuti... ker vmes mi kdo očita, da se grem zelo površinske oz. (finančno) transakcijske odnose... on je nasprotje mene, zaželen pri ženskah (čeprav ne razume zakaj je zaželjen, je pa super, da se pogovarjava o tem

), no pa v svoji družini ni nič kaj bolj srečen kakor sem jaz bil s partnerko oz. sem s temi površinskimi odnosi.
* Ker če sem prav razumel, mu žena ne daje opore in razumevanja, kljub temu, da se on trudi, mi je povedal kako zelo se trudi.
* Evo, tu sem jaz
* Ampak začuda tudi "mačo" ima zgolj površinske odnose brez globine

Pa bi verjetno lahko našel si bolj toplo žen(sk)o, ampak privlačila ga je očitno ta, ki mu ne daje tega kar (kot) partner zares rabi
* No enemu drugemu sem pa eno na Tindru pokazal, sem rekel, saj vem kdo je ta, zanimivo, da išče, saj lahk jo probam dodati na IG, pa me bo verjetno ignorirala
* On pa meni nazaj, dragi moj, to je pa "out of my scope" oz. hkrati tudi "out of your scope"
* Jaz nazaj, zakaj misliš, da je ta samo za postavne moške al pa CEO-te
* In pol mu rečem. Moja frustracija je (on ve, ne vem pa če čist razume), da pač seksam s takimi, na nek način so mi dostopne (in hkrati nedostopne), torej določenim "out of my scope" nisem nedostopen, a hkrati jih ne morem imeti
* In da glej. Ona je pač lepa, midva sva pa pametna (ta tip je še precej pametnejši od mene, ampak za razliko od mene pleše izvrstno - on mi je svetoval ples).
* Itak sem mu takoj pihnil na dušo, da verjetno bi jo pa on zavrtel na plesišču (zelo) dobro, sedaj ko pač se mal učim kako to gre, kako je treba žensko (za)vrteti ne pa neki izrazno (nesamozavestno) plesati...
* No kakorkoli. Na koncu gre za samozavest. Saj verjetno, da je lepotica number 1 je res iluzija. Ampak začetek je, da bom začel verjeti, da lahko dobim vsako, katero hočem oz. vsaj mnogo žensk oz. vsaj tisto, katero hočem. Ker na koncu po mojem gre precej bolj za samozavest, samopodobo, kakor za videz
* No in s tem, da tole pišem tukaj. To počnem zato, tudi zato, da delam na sebi na nek način s tem

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)